VOKSE OPP VS. MELDE SEG PÅ FARMEN

Jeg fyller 26 om tre måneder, og føler jeg er på et punkt i livet der jeg må ta et valg. Skal jeg leve som jeg gjør nå, å være en evig frilanser som kan melde seg på TV-program, reise verden rundt og bare surre, eller skal jeg bli voksen, få meg en fast jobb og slå meg ned med enebolig og stasjonsvogn? (EDIT: jeg hadde aldri skaffet meg stasjonsvogn) Sistnevnte frister mer enn aldri før, og jeg har plutselig havnet i en situasjon der jeg er i fire interessante jobbintervjuprosesser på én og samme tid. Jeg har ingen garanti for at jeg ender opp med noen av disse jobbene, for det er jo sinnsykt mange flinke folk der ute. Men jeg ønsker det. Jeg ønsker en CV med annet fyll enn “blogger og frilansskribent”. Jeg liker å jobbe, jeg liker å kommunisere med folk, og å bruke hendene mine, og jeg trives med å ha en hektisk hverdag og en sofa å komme hjem til på slutten av dagen.

Likevel har jeg kommet opp med ulike alternativer hvis alt går til helvete og noen andre stjeler alle jobbene jeg ønsker meg, og alt avgjøres i de kommende to ukene. Det første alternativet er at jeg opp med en 100% stilling og et voksent liv. Det andre alternativet er at jeg melder meg på Farmen og studerer makeup. Det tredje er at jeg tar et semester i utlandet til høsten, og det siste er en årsenhet i Norge. Jeg har faktisk søkt meg inn på skoler her også! Både medier – og kommunikasjon (selv om jeg allerede er utdannet journalist..) og tverrfaglige kjønnsstudier, hva nå enn det kan brukes til. Interessant er det hvertfall! Det er fire vidt forskjellige verdener, og jeg vet alt iløpet av få uker. Er det ikke rart? Jeg syns nesten det er spennende å ikke vite hva som kommer til å skje.

Jackson derimot er fint uvitende om alt som foregår om dagen, og gir pent faen i hva jeg gjør. Haha.

2 kommentarer
  1. Å, jeg kjenner følelsen du sitter på så godt selv! Føler noen ganger at jeg flyter litt rundt uten mål og mening og at jeg savner den faste rutinen og tryggheten. For et kontollfreak som meg kan det til tider være tungt, men samtidig så har jeg jo uendelige muligheter.
   I tillegg klarer jeg ikke å se for meg selv i en 100% butikkjobb eller 100% kontorjobb. Drømmen hadde vært å ha en stilling som gjør at jeg har kontoret som en fast base, men at jeg kan gjøre mye annet gøy på siden. Hva enn det skal være, aner jeg ikke enda 😛

   Lykke til med jobbene! Du får jo til alt du virkelig går inn for <3

   1. Helt enig med deg! 😮 Eller bare et yrke man brenner for – som inspirerer og motiverer. Uff, det er så krise! Selv tror jeg at jeg har landet på det voksne A4-livet. Har funnet en jobb nå jeg har kjeeempe lyst på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg