KLAR FOR VIXEN!

God søndag! For en behagelig helg dette har vært! På fredag inviterte jeg bestevenninnen min over, og vi så på tegnefilmer og spiste popcorn. Lørdagen startet på skytebanen med hagla og en annen venninne, og på kvelden kom en tredje venninne på te og jenteprat. En helg med sunn mat og null alkohol gjør at jeg kan skeie ut litt i kveld – det er nemlig tid for året event for oss bloggere og influencere, Vixen Influencers Award. Festen starter 18.30 i kveld og tar plass på ærverdige Grand Hotel i Oslo.

Jeg reiser inn til Oslo om et par timer for å møte Martine Halvorsen og vorse litt med jentene i SIDE2, men før det må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg. Jeg klarer ikke å velge mellom tre antrekk, og feilet totalt med strømpebuksevalget. Hvordan går det an å kjøpe tre par, også er ALLE helt feil? Feil størrelse, feil tykkelse, feil mønster.. Jeg gir opp. I-landsproblemene baller på seg, haha!

Mer om Vixen i morgen. Nå skal jeg kikke på Finn.no etter hagle, mens jeg sminker meg før kveldens event. Denne jenta har nemlig lyst til å ta jegerprøven, og da må man jo øve litt? Jeg syns det er så kult når jenter har andre interesser i tillegg til sminke, klær og interiør! Apropo interiør så har jeg noen sykt kule nyheter å komme med. Følg med på bloggen i morgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg