VIXEN AWARDS 2019

Reklame | Lyko, Studio Alf

GOOOD mandag! Det er allerede tre dager siden Vixen Awards, men jeg har rett og slett ikke kommet meg over kneika før nå. Ting tar tid når man er småbarnsmor, la meg bare fortelle dere det! Haha. Årets Vixen-utdeling var over all forventning, og jeg må si at de for første gang scoret 10/10 på både location, opplegg og underholdning – både i form av programledere, musikere og *kremt* taler.

Jeg startet dagen i sminkestolen til Line Leonhardsen i Lyko på Gamle Logen allerede klokken 14, og derfra bar det rett til Kathrine på Studio Alf Grensen mens de andre fortsatte vorspielet på Vixens location. Jeg ga både makeupartist og frisør frie tøyler, og kunne ikke funnet på noe bedre selv! Jeg ønsker en “krigerprinsesse”-look, og jaggu fikk jeg ikke nettopp det! Jeg tror ikke jeg har følt meg så fin noensinne! Det eneste som kan toppe dette må være mitt fremtidige bryllup. Hint hint 😉 Haha!

I år hadde jeg med meg podpartner Sandra og Fredrik, min bestekompis. Samboeren min måtte dessverre på jobb denne gangen.

 

Det var deilig med en skikkelig sosial minglekveld med gode venner og nye bekjentskaper, og jeg fikk endelig hilst på Sara Emilie Tandberg og Therese Lien, to jenter jeg kun har snakket med over Instagram! Jeg kjenner jeg allerede gleder meg til neste år!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg