VÅR FØRSTE FAMILIEFERIE GÅR TIL…

ROMA!

2020’s andre reise er booket, og den går til Italias hovedstad allerede om en måned! Tidligere i høst booket vi to uker til Spania, men denne gangen reiser vi tilbake til vår by – på godt og vondt. Det blir fotballkamp mot Juventus og Ronaldo, sushi-buffet på Hakkaido, trøffelpasta, pizza, risotto, rødrutete duker, vin og masse amore. Det blir min fjerde tur til Roma og jeg gleder meg allerede til å komme meg bort fra Norge og vintermørket, se Leah i nye omgivelser (ikke minst på fly!) og få være skikkelig kjærester igjen.

Nå skal jeg pynte videre til jul og gjøre huset klart til desembers høydepunkt: i morgen kommer nemlig LK hjem fra sjøen! ♥

2 kommentarer
  1. Hvor får du tak i Juventus billetter? Forstår meg ikke på den jungelen der av valgmuligheter. Men samboeren sitt favoritt lag, så hadde vært hyggelig gave å få.

   1. Tenkte du på akkurat denne kampen, eller generelt? Usikker på Juventus, men kjæresten (som er ROMA-fan) kjøper på ASROMA.com til denne kampen mot Juventus, ettersom han er Roma-fan og det er hjemmekamp for de. Billettene kan kjøpes 1-2 måneder før kampstart – gjelder sikkert for Juventus også. Mulig Juventus også har en norsk supporterside du kan handle turer gjennom? <3 Lykke til iallefall!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg