UTDELING AV JENTEPRISEN OG FØRSTE FEST ETTER FØDSEL

I dag våknet jeg fyllesyk for første gang på ett år. Kan dere tenke dere noe verre? Haha, jeg hadde helt glemt hvor ille det er å føle seg så trøtt, sløv og ikke minst SYK! Belegg i munn, dårlig ånde, you name it. Det ble fort en liter vin på vorspielet i går, takket være Ulrikke Falch som skjenket meg mer enn jeg hadde planlagt, og formen i dag tilsier at jeg burde latt vær. Jeg klarte å prestere å være full under enda en episode av Bloggerne som ble spilt inn på vorset i går. Men guuud så gøy det var, både på vors hos Mia Landsem med de andre nominerte, og på selve prisutdelingen. Jeg var ikke i seng før 01.30 i natt og kunne fort gått på en smell med tanke på søvnmangel, men Leah gjorde mamma og pappa en tjeneste og sov helt til 11! I går hadde vi barnevakt og var ute sammen for første gang alene etter fødselen. Borte bra, men hjemme er absolutt best om dagen. Da mamma sendte meg bilder av Leah underveis skal jeg innrømme at jeg kjente på savnet, men det gikk fint. Så fint at vi tok oss tid til å kjøre innom Max Burger på vei hjem!

Det var de fine jentene i “Papillon” som stakk av med seieren av årets jentepris. Fortjent, selv om jeg personlig heiet på Christina Fraas (Kirsebærhagens) kamp mot innsnevring av abortloven. (Ja, jeg visste jo at jeg ikke kom til å vinne selv om jeg var nominert. Andrea Voldum tok den prisen for oss i 2016). Det er noe som er aktuelt HER og NÅ, og noe vi virkelig ikke kan akseptere. Et bittelite steg i feil retning blir plutselig et STORT steg i feil retning når man kødder med kvinnekroppen. Vi skal bevege oss fremover, og med denne sneglefarten er vi ikke likestilt før om 60 år i Norge og 200 år på verdensbasis. Jeg lærte også noe skammelig om hvordan innvandrerkvinner blir behandlet av helsevesenet her til lands, men det kommer jeg tilbake til. Jeg har mange kamper å kjempe fremover, ikke bare kampen mot rettssystemet – selv om den er viktig den òg.

På scenen stod Highasakite, og vi stod sammen med Iselin Guttormsen og hennes Tom på første rad. Ja, også Joakim Kleven da. Ingen overraskelse at den kjekkasen klarte å brøyte seg frem, haha! Iselin har jeg kjent i åtte år allerede, og det var jaggu på tide at hun kom seg inn i influencerbransjen hun og. Alt i alt var det topp stemning, fint selskap og god musikk. Ikke verst av Plan Norge å booke intimkonsert med disse! De spilte alle favorittene mine, så jeg var selvfølgelig fornøyd!

Hvem heiet du på?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg