UKEN SOM GIKK: RIB-SAFARI, PODCAST-INNSPILLING OG SPENNENDE MØTE

Det er ingen tvil om at tiden går fort når man har barn, men herregud så gøy det er! Og som jeg skrev tidligere, så er ikke barn noe hinder for å gjøre ting man har lyst til. Selv har jeg hatt en utrolig innholdsrik uke. Forrige uke ble avsluttet med et oppdrag for en samarbeidspartner, så jeg tok med meg Leah og bestekompisen min til Oslo for å kjøre RIB i Oslofjorden. En venninne av meg som bor i Oslo gikk tur med Leah på Aker Brygge mens vi var på fjorden og cruiset i 55 knop. Vi hørte mye spennende historie om alt fra dyre leiligheter og badehytter til krigshistorie og fortellinger om århundre-gamle horehus, og jeg fikk se SEL for første gang i det fri! I tillegg hoppet vi på bølgene til DFDS (danskebåten) hvilket var både morsomt og skummelt. Dette anbefales på det varmeste, og de som fulgte med i timen fikk kanskje med seg at jeg delte en rabattkode på Instagram på nettopp denne opplevelsen. Den har dessverre gått ut nå, men følg meg på @haugaard91 så går du ikke glipp av neste mulighet!

Før RIB-safarien tok vi med Leah på Døgnvill Tjuvholmen, som har Oslos NEST beste burger. Den beste finner du på Illegal Youngstorget, og jeg anbefaler “hot mama deluxe”. På Døgnvill tok jeg en “saucy joe” med dirty fries, også en klassiker når jeg er i Oslo. Det ble tidenes stress-lunsj ettersom jeg hadde glemt stelleveska hjemme og måtte fly Tjuvholmen rundt på jakt etter bleier før jeg skulle avlevere Leah. Og jeg som trodde jeg hadde rutinene intakt nå.. Neida, stelleveska ligger nå hos mamma. Er det mulig?

Jeg startet den nye uken med å spille inn en ny episode av Skamløspodden, og Sandra & Trond imponerte med hjemmelaget meksikansk med denne deilige mango-salsaen. Vi slapp også vårt nye coverbilde, en fantastisk detaljert illustrasjon laget av @artbynylund. Så var det på tide med yoga, men denne frøkna hadde selvfølgelig ikke fått med seg at det var høstferie i Buskerud. Jeg kjørte en halvtime for så å komme til låst dør. Ferden endte på senteret hvor jeg handlet vinterklær og leker til Leah for en drøy sum. Jeg hentet også noen spennende pakker på posten, og følte meg som tidenes verste mor da jeg innså hvordan jeg hadde pakket inn datteren min i spons. HAHA!

Jeg og Sandra hadde også et spennende møte med en stor samarbeidspartner, og la planer for oktober, november og desember. Fyll opp lommeboka, folkens, for i desember lanserer undertegnede et heftig designsamarbeid!

I løpet av uken ble jeg også lurt til å tro at det var SEL på badeplassen vår. Skulle jeg virkelig få se sel i det fri – to ganger på én uke?! Vel, det var nok en sel der, men jeg gikk selvfølgelig glipp av den. Nabogutten som går tur med hundene våre fortalte meg det da han leverte Nala på døren, og dyreglad som jeg er, pakket jeg med meg Leah i bilstolen og kjørte raskt som lynet ned til badeplassen som ligger 100 meter unna. Jeg hadde IKKE tid til å gå, selen skulle jeg se! Jeg tok også med meg brød i tilfelle jeg skulle få sjans til å mate den, men altså: spiser seler brød? Hadde den kommet nærme nok uansett? Haha! På badeplassen var det derimot ingen sel, men jeg fikk matet svanene – en hyggelig tradisjon jeg vil opprettholde mens datteren min vokser opp.

Vi avsluttet uken i Porsgrunn med begges familie, og kom hjem i går ettermiddag. Da ble det crispy kyllingwraps, Skal vi Danse og EXIT til kvelds. Har dere sett den serien? Herregud, gi meg mer! Jeg griner om de ikke lager en sesong to!

2 kommentarer
  1. Tusen takk for besøket, Benedicte! Vi får nøye oss med andreplassen, selv om vi veldig gjerne skulle vært din nummer én. Hjertelig velkommen tilbake 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg