TOUCHDOWN SOUTH BEACH

La oss bare starte med å se på hvor jævlig stygg-brun jeg har blitt. Hello tomato! Det er faktisk ikke fint lenger, og jeg har fortsatt en god stund igjen i Florida-sola før jeg skal hjem til vår-været i kalde Norge. Etter å ha steget av et cruiseskip, tatt et tog fra Fort Lauderdale til Miami og så boardet en buss full av svette amerikanere var jeg rimelig sulten, og så flaks som vi hadde støtte vi på Top Burger, den beste burgersjappa hittil på reisen. Med cheese-fries, double jalapeno-cheese burger og full styrke på wifien koste jeg meg som plomma i egget frem til innsjekk.

Vi bor på Ocean Blue Hostel. Yes, du leste riktig. Jeg og kjæresten har sjekket inn på HOSTEL, og her skal vi bo fra søndag til torsdag! Vi må riktignok dele soverom med x-antall andre unge reisende, men det er jo bare gøy. Hostellet ligger bokstavelig talt et steinkast fra South Beach, og midt i hovedgaten som er Ocean Drive. Her har jeg mat og drikke hvor enn jeg snur meg, i tillegg til en svær Zara-butikk, DASH-store og Victorias Secret. Jeg har ikke brukt mye penger på shopping hittil, annet enn et par vintage-kupp, så kanskje det er her sparekontoen får seg en smell?

På torsdag vender vi snuta tilbake mot Fort Lauderdale hvor en Ford Mustang Cabriolet står å venter på oss. Den har vi frem til mandag, og planen er å se både nasjonalparken i Everglades og de 42 øyene langs Key West ned til Mexico-gulfen i Florida. Jeg holder dere selvfølgelig oppdatert – så satser vi på at jeg ikke mister enda mer datautstyr på reisen. Jeg klarte å miste en del viktig elektronikk i Washington DC (mer om det senere), og det å sove på Hostel gjør selvfølgelig at jeg blir litt skeptisk til sikkerheten rundt tingene mine. Forhåpentligvis får vi tildelt skap!

Hva er deres erfaringer rundt hostel? Har dere vært i Miami? Isåfall – fyr løs med reisetips!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg