TORSDAGSTANKER

💭 Koronaviruset. Jeg er fortsatt ikke redd for meg selv, men begynner å innse at alvorsgraden er større enn antatt. Jeg merker det fordi butikkene er tomme for hermetikk, munnbind og antibac, og fordi sykehuset mormor ligger på er under lockdown. Hun er alvorlig syk, og har ligget inne siden julaften – og vi får ikke vært der med henne. Jeg forstår selvfølgelig hvorfor, men det er sårt. I tillegg er pappa den siste i verden til å bekymre seg og skape hysteri, og nå er til og med han bekymret – på Gran Canaria.

💭 Jeg er evig takknemlig for at pappaperm nærmer seg med stormskritt, og kjenner jeg er redd for å snakke og skrive om turnusen til samboeren min. Jeg har ikke lyst til å dele når jeg er alene, og er helt nazi på å holde dører og vinduer låst. Rettssaken har satt en stuck i meg – spesielt nå som han faktisk skal i fengsel.

💭 Jeg går ikke på prevensjon, og det skremmer livskiten ut av meg. Vi er forsiktige, men plutselig sitter vi der med skjegget i postkassa – eller to unger, for å droppe metaforen. En side av meg sier at det er galskap å få to tette, mens den andre siden vil bli ferdig med det så jeg kan få tilbake kroppen min.

💭 Jeg er i skikkelig dårlig form om dagen. Jeg er motivert, trener og spiser sunt, men kroppen er så jævlig fucka etter svangerskapet. Som om det ikke er nok at bekkenet skrangler, ryggen og skuldrene er stiv og at senebetennelsen i armen har kommet for å bli, har jeg også begynt å slite med kneskaden jeg fikk da jeg var liten. Altså, give me a break!

💭 Jeg har rundet 8000 følgere på Instagram! Haha, jeg må være Norges mest saktevoksende influenser, men jeg slår meg til ro med at jeg fortsatt har verdigheten min i behold. Jeg har ikke driti meg ut, tråkket på tær, vært en ræva bloggkollega eller hengt ut noen jeg er glad i for å komme dit jeg er, og det gjør meg VELDIG tilfreds i en verden full av desperate, nakne kropper og clickbaits.

💭 Even fra Paradise Hotel fascinerer meg. Igjen er jeg splittet – halve meg hater trynet hans, innstillingen hans til ærlig arbeid og ønsker å shippe han på første fly hjem, mens den andre digger at han er seg selv, liker damer i alle former og fasonger, og byr på bra trash-TV. Hva tenker du?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg