TIMEOUT, KJENDISMØTE & TV-INNSPILLING

Wow, det ble plutselig ni dager fri fra sosiale medier og Internett, det! Min lille pause ble lenger enn antatt, og jeg har virkelig trengt det. Jeg har jobbet på spreng med prosjekter i kulissene, og i tillegg til å ta morsrollen og kjæresterollen på største alvor har jeg i tillegg vært på konsert med favorittbandet mitt, Shinedown, praktisert yoga, hatt tidenes hjemmefest, fått trynet mitt klistra i to forskjellige lokalaviser og filmet til en ny serie med TV3. Én ting kan man trygt si om uken som gikk: jeg har ikke ligget på latsiden!

Når det er sagt så har jeg heller ikke hatt det så fett på privaten. Det er ingen vits i å pynte på sannheten. Jeg trenger et miljøskifte, og har faktisk vært i en periode der jeg har vurdert hva og hvem jeg bruker tiden min på, og hva det gir meg. Og la oss si det slik: det er mye som ikke bestod testen. Kjæresten er fortsatt bautaen i livet mitt, og det er nesten så det frister å pakke kofferten, dra med seg mann, bikkje og unge, leie ut huset og ta et år et helt annet sted. Møte nye mennesker, gjøre nye ting, skaffe meg nye hobbyer, bli inspirert, motivert og komme i kontakt med meg selv. Det rare er at alt dette stammer fra en tarot-spådom jeg fikk for to uker siden. Merkelig hvordan man ikke tror på spådommer, så påvirker det underbevisstheten likevel…

På fredag hadde vi som sagt tidenes hjemmefest med Dj, lyd og lys, poledance, beerpong, og jacuzzi, og TV3 ble med på moroa. Inn døren kom også Henrik fra Ex on the Beach og Aleksander fra Paradise Hotel, og jaggu våknet jeg ikke opp med de merkeligste bildene og videoene på telefonen min dagen derpå. FOR en fest! Leah hadde sin første natt borte hos tanten sin så mamma og pappa fikk svingt litt på rockefoten, og jeg kan understreke at det blir minst et halvt år til neste gang. Det er tirsdag og jeg er fyllesyk!

Til tross for fyllesyken så kavet jeg meg inn til Oslo på søndag for å se favorittbandet mitt, Shinedown, live for tredje gang. I fjor var jeg så “heldig” å bli sjekket opp av gitaristen (haha, no joke) og i år satte han navnet mitt på gjestelista til tross for utsolgt konsert. Luremusa Benedicte møtte opp og sang med på alle sangene, hilste på i år igjen for å være hyggelig, og satte seg i bilen og KJØRTE hjem igjen på én Redbull. Time well spent – de er dødsflinke!

Resten av tiden har blitt brukt på å redigere videoer, ferdigstille prosjektet som lanseres 1. desember og på mann og barn. Det har vært familiebesøk, lange kvelder i sofaen, deilige middager og feiring av farsdag, og jeg kunne ikke brukt fritiden min bedre. Håper dere har hatt en fin november hittil! Resten av måneden blir trolig brukt på julegaveshopping og innkjøp av ny julepynt 😉

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg