TI TING JEG VIL GJØRE I AUGUST

Wow, er vi i august? Jeg syns jeg nettopp ble mamma! Herregud, hun er fire uker gammel nå. Er det virkelig fire uker siden jeg fødte? Hvor ble det av tiden? Da er det kanskje på tide å kjøre ut den månedlige spalten med hva som står på kalenderen og agendaen i dagene som kommer, for det er faktisk ikke lite – til tross for at jeg er nybakt mamma og deltids-alenemor, hehe! ⚓

1. Fortsette jakten på drømmebåten. Vi har bestemt oss for å kjøpe båt til våren ettersom vi har noen uker permisjon sammen, og kikker på alt fra 26-32 fot med 1-2 kabiner. Det viktigste for oss er at båten har eget bad/toalett, at den har godt med sitteplasser og at det er gode solforhold på dekk så jeg kan sole meg mens kjæresten kjører, haha!

2. Bestemme oss for hva vi gjør med kjøkkengulvet. Jeg hater det gulvet som er der nå, og gleder meg til å få det vekk. Det er ikke stygt å se på, men det er umulig å holde rent! De tidligere eierne har nemlig gått for gummigulv på rull som likner på skifer, og hundehårene sitter seriøst som klistret.

3. Legge platting bak huset, under tørkestativene. Det var kjæresten som skulle (og ville) gjøre det, men ettersom pappa har tilbudt seg å gjøre det mens han er på jobb, tenker jeg at det er helt greit at kjæresten kan komme hjem å gjøre noe annet isteden. Han skal blant annet mure opp en større plen-flekk på berget utenfor huset!

4. Begynne å trene. Jeg har meldt meg på mor & barn-yoga, og starter 21. august. Jeg vil også melde meg inn på et treningssenter, men jeg må gjøre litt research på hva de ulike kjedene tilbyr når det kommer til barnepass eller om det er lov å ha med baby i bilstol inn på senteret. Jeg kan jo ikke melde meg inn og bare trene de tre ukene samboeren min er hjemme!

5. Rydde i huset og kaste ting. Jeg rydder ofte, man kaster sjeldent. Jeg vil ha mindre ting! Vekk med klær jeg ikke bruker, møbler som bare står i veien og ting som samler seg på loft og i boder uten at det noensinne blir tatt frem.

6. Bade! Jeg har ikke badet i år! Først på grunn av de kalde temperaturene, så på grunn av fødsel og den fantastiske renselsen som foregår i seks uker etterpå.. Jeg hater den! Med en gang jeg får klarsignal fra gynekologen skal jeg hoppe ut i havet. Og legge meg i badekaret. OG fylle jacuzzien! Jeg elsker å bade, så denne sommeren har vært hard og varm for meg.

7. Komme igang med podcasten igjen. Jeg gleder meg til å SNAKKE med dere igjen, ikke bare skrive! I august kommer full recap av sommeren og selvfølgelig: fødselshistorien mer detaljert. Søk opp “skamløspodden” og abonner nå!

8. Fremkalle bilder. Dette er jeg faktisk ganske flink til å vedlikeholde! Jeg elsker å ha fysiske fotoalbum, og nå som vi har fått barn er det viktigere enn noensinne. I tillegg skal jeg starte tidlig på julegavene i år, ettersom mange av de blir hjemmelaget 😉

9. Gå i pride-paraden i Drammen! Jeg elsker at Drammen har fått pride, og skal selvfølgelig vise min støtte med barnevogn og flagg.

10. Få kjæresten hjem igjen, og booke tur. Vi tenker at et spaopphold langs den svenske rivieraen passer fint for en sliten småbarnsfamilie som oss. Men før det så skal vi i 30-års lag til verdens beste fadder!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg