TI TING Å GJØRE I JANUAR

MONTHLY RESOLUTIONS

Leirsund14IMG_3871

Å legge løfter til meg selv ett år frem i tid fungerer sjeldent bra, så hvorfor ikke korte ned listen litt og heller lage to-do lister for hver måned som går? I 2015 var nyttårsforsettet mitt å reise mye og være mer spontan, og ta bedre hensyn til meg selv og egne drømmer, og visst fikk jeg til det. Dessverre gikk det utover andre ting, så i år skal jeg ta hensyn til kjærligheten, hundene våre og livet vårt sammen mens jeg fokuserer på å bygge opp en CV og holde bloggen i tipp-topp stand uten å tråkke på noens tær. Her er tingene jeg vil fokusere på i januar, og på listen finner du også planene mine i tiden som kommer:

♥ Fotballsesongen har begynt, og jeg har min første trening allerede til torsdag. Jeg signerte alle papirene mine i dag, og er klar for en ny sesong på et nytt A-lag! Det er lagt opp til tre treningsøkter i uken ved siden av egeninnsats på studio, så sommerkroppen burde nesten komme av seg selv i år.

♥ Vixen Blog Awards går av stabelen om to korte uker, og jeg står selvfølgelig på gjestelisten! Planen i år er å vorse godt med resten av femellebloggerne slik at vi på lik linje som i fjor unngår kleine samtaler og poseringer på den røde løperen. Jeg gleder meg, og ser allerede frem til å finne antrekk for kvelden!

♥ Kick-off med fotballaget. Jeg har satt meg selv i den situasjonen hvor jeg skal arrangere fest for damelaget til Solberg! Det er tre uker til feiringen, og vi popper champagneflasken sammen med et knippe deilige tapasretter laget av spillerne selv. Jeg gleder meg til å bli kjent med resten av jentene!

♥ Bloggen skal oppdaterer hver eneste dag, og jeg er konstant på søken etter nytt stoff som kan inspirere dere!

♥ Vårrengjøringen skal unnagjøres allerede denne måneden. Alle fuger skal pusses, og alle skap skal tørkes for støv. Kjøkkenet skal skinne, og soverommet skal være så innbydende at jeg omtrent ikke ønsker å forlate det. Garasje, veranda, loft og ganger skal ryddes, og hjemmekontoret på loftet skal få en skikkelig touch av skandinavisk design!

♥ Egenpleie: håret skal få besøke frisøren, og neglene skal pusses av en sakkyndig. Vippene skal på plass, og jeg skal handle inn alt nytt i make-up bagen. Nytt år, ny start. Jeg skal se smashing ut før februar måned!

♥ Ny budsjettering av privatøkonomien. Jeg bruker altfor mye penger, så fra nå av skal sparekontoen gløde! 😉

7 kommentarer

Siste innlegg