THE KYLIE JENNER LOOK

Blogg, Snapchat og Instagram har det siste døgnet vært bombet med spørsmål om gårsdagens make-up, og siden etterspørselen er såpass stor velger jeg å lage en produktliste og fremgangsmåte her istedenfor å svare en og en i kommentarfelt og på snap. Dette er egentlig en heavy kveldsmake-up, men siden jeg skulle gjøre en del kommersielt arbeid for bloggen i går valgte jeg å kjøre på med tykk foundation, mørke lepper og vinget eyeliner – på tross av sol, fint vær og muligheten for å få naturlige roser i kinnene istedenfor disse hjemmelagde kjakene.

13062556_10156862907280252_334950557_o

1. Det første jeg gjør er å smøre inn huden med fuktighetskrem. Jeg bruker “special care cream” fra Dr. Schrammek på grunn av Green Peel behandlingen jeg tok i mars. Etter dette påfører jeg en primer. I går brukte jeg en naturlig, økologisk og dyrevennlig primer fra Zao som du går kjøpt gjennom Greenspirit.no.

2. YSL touch eclat concealer påføres på neserygg, under nesen, på kinnben og under øyne samt. på eventuelle kviser og urenheter. Deretter legger jeg et tynt lag med BareSkin foundation – min er i fargen nude 09. Alt blendes inn i huden med en beautyblender-svamp. Etter dette setter jeg sminken med “mineral veil” fra BareMinerals. Trenger jeg mer dekke påfører jeg et tynt lag med mineralpudder der det er nødvendig.

3. For å konturere og highlighte bruker jeg “warmth” solpudder fra BareMinerals og Mary-Lou-manizer fra The Balm. Solpudderet bruker jeg under kinnbeina, under kjevebeinet og øverst i pannen samt. langs hårfestet ned mot ørene. Highlighteren bruker jeg på kinnbeina, på neseryggen, på amorbuen og litt i pannen og på haken som jeg forklarte i dette innlegget.

4. På brynene bruker jeg en penn fra BDB eller HM. Jeg tegner alltid brynene mine i nærheten av et vindu slik at jeg ser at de ikke blir for harde mot ansiktet. Jeg tegner først en strek under brynet før jeg fyller inn halen og deretter buster til hårene langs nesen. Vippene får mascara dersom jeg ikke har vippeextensions, og langs vippekanten legger jeg en lang, tynn og vinget eyeliner.

5. Leppene skrubbes først med en lipscrub fra Lush. Jeg har min i popcorn-smak, og den er helt fantastisk! Deretter har jeg på leppepommade for å fukte de, og et tynt lag med lipliner for at leppestiften jeg påfører senere skal sitte bedre. Akkurat nå bruker jeg en plummefarget liner fra Elizabeth Arden, men jeg skal ut å shoppe NYX så fort de får inn mer på laget. Leppestiften de fleste spurte om er fra NYX lingerie i fargen “honeymoon”. Dersom denne er utsolgt er London og Abu Dhabi en fin erstatter.

13073013_10156862907080252_641749974_o

Håper dere fikk svar på det dere lurte på ♥ Hvem vet, kanskje det kommer en video en dag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg