THE AMERICAN DREAM – PERMISJON I USA?

Det beste og verste med å ha et offentlig liv i sosiale medier er alle tipsene og rådene man får av totalt fremmede. Noen ganger blir man så irritert at man får lyst til å rive av seg håret, andre ganger er det nettopp disse kommentarene og innboksmeldingene som gjør at man fatter avgjørelser, kommer til enighet med seg selv og tar kloke valg. Til syvende og sist bør man kanskje sette pris på at følgerne i det hele tatt tar seg tid til nettopp det, å følge, kommentere, google og tipse. For det var nettopp en følger som tipset meg om den vekslende smittefaren i Italia, dit vi opprinnelig hadde lyst til å ta deler av foreldrepermisjonen. Så nå frir jeg til følgerne mine igjen: har dere noen erfaringer å dele fra permisjonslivet i USA? Gjerne Florida – Fort Lauderdale, Miami, Tampa eller Destin!

Vi har jo vært i Amerika før, og besøkt alt fra New York og Washington til Florida og Karibien, men dette med permisjon synes vi er litt vanskelig. Vi ønsker oss en ferie der det er stabilt og varmt, god helsetjeneste (så lenge man har forsikring) og lav smittefare for sykdommer hun ikke er vaksinert for, ettersom hun vil være mellom seks og tolv måneders alder på det aktuelle tidspunktet.

Det er iallefall ingen tvil om at vi vil tilbake til Florida! Vi har til og med lekt med tanken om å bosette oss der en dag i fremtiden. Ikke på permanent basis, men for å prøve noe nytt. Kanskje om 4-5 år? Han som kaptein på et skip og jeg som selvstendig næringsdrivende eller journalist? Det syke er at dere kan være med å realisere drømmen. Dere som sitter å leser dette akkurat nå. Fortsetter dere å lese, følge og kommentere så er veien plutselig kort, men vi er mange om beinet, så det får bli med en drøm 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg