TAKK KORONA, FOR ALT JEG FÅR TID TIL

Wow, i dag har jeg vært effektiv! Leah sov ni timer i strekk i natt, og selv om jeg ikke fikk sove (mødre kan relatere – man ligger halvvåken og venter på at ungen skal våkne) så følte jeg meg likevel mer uthvilt enn jeg har gjort på lenge. Hun har ikke sovet så lenge i strekk siden 22. desember – JA, JEG HAR TIL OG MED NOTERT MEG DATOEN FORDI JEG HOLDER PÅ Å BLI SPRØ!

Jeg har fått tømt, ryddet og støvsugd redskapsboden vår i kjelleren – det var nemlig høyst nødvendig! Synet som møtte meg da jeg åpnet døren var katastrofalt. Ingen tvil om at vi har hatt mus i vinter – hvis mus spiser gummi? ALT av basseng, oppblåsbare badedyr, vbademadrasser og vannsklier var bokstavlig talt SPIST OPP!? Jeg har løpt rundt i hagen og støvsugd gummibiter i hele dag, for alt dette blåste selvfølgelig avgårde i det jeg lukket opp døren. Nå er det i alle fall på stell der, og redskapsboden har blitt et skikkelig verksted med benk, hyller og alt av verktøy på veggene. Nå bør samboeren min bli fornøyd og bygge den jævla plattingen jeg har ønsket meg i to år.. Haha! Her kan dere se inspirasjon til hvordan jeg vil at det skal bli. 

I tillegg til dette har jeg fått raket både bed, plen og skråning – sistnevnte har jeg også fått delvis planert slik at grovarbeidet til plattingen er gjort klart. Nå er det snart tomt for unnskyldninger her 😉 (Han har ikke lyst på platting – han kaller meg plattingdronninga, for jeg vil nemlig ha det overalt!). Jeg har også kuttet ned alt av blomster og trær som overvintrer, og sådd tomater, chili og sukkererter i vinduskarmen. FOR EN DAG! Jeg gikk selvfølgelig tom for energi når jeg kom inn igjen, så det ble takeaway!

Mange tenker sikkert at jeg hadde hatt tid til alt dette uansett ettersom jeg har mammaperm, men de som tenker det lever mest sannsynlig ikke med baby, to hunder og et svært hus midt i fuckings nowhere mens samboeren deres er tre-fire uker på sjøen av gangen. I tillegg til ukentlige yoga/pilates-timer, trening på studio, babysvømming og familie- og vennedates som må fordeles rundt i ukekalenderen og matche med Leahs søvnrutiner. Dere aner ikke hvor mye tid som går med bare på mat, søvn og planlegging. Jeg trodde faktisk ikke det var mulig! Jeg går også rundt med kronisk dårlig samvittighet fordi jeg ikke føler jeg strekker til for alt av venner og familie, men nå har jeg en unnskyldning til å holde meg hjemme – og godt er det.

Vi ses på Instastory om 10 minutter! Jeg og Sandra kjører livelversjon av Skamløspodden, og snakker om alt og ingenting <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg