SMÅ HVERDAGSGLEDER

GOD mandag! Jeg har begynt å elske mandager. Er det ikke rart? Nå som jeg er i permisjon har det liksom blitt kjedelig med helg, for da skjer det så lite som angår meg og min nye tilværelse som småbarnsmor. Jeg skal jo ikke ut på fylla, så lørdagene er på en måte ikke så spennende lenger. Det mest interessante er hva som befinner seg i bleiene til Leah og hva som foregår i mailboksen, og den fylles jo ikke akkurat opp i helgene når folk har fri. Jeg hater å sitte med uferdige prosjekter, samarbeidsavtaler eller samtaler på fredag ettermiddag, da kribler det i fingrene etter å åpne mailboksen igjen på mandag.

I dag er planen å gjøre litt yoga på verandaen før jeg går en lang tur i skogen – med Leah i bæresjal og Nala i bånd. Denne hundesykdommen som sprer seg rundt er fæl, men jeg har ikke samvittighet til å sperre henne inne i hagen på ubestemt tid. Ikke orker jeg det heller – hun er så latterlig krevende når hun ikke får den mosjonen hun trenger. Jeg holder henne naturligvis unna andre hunder når vi er på tur, men helt ærlig, hadde hundesykdommen smittet via grøftekanten så hadde flere hunder vært syke/døde. Tror dere ikke? Uansett, jeg har en fantastisk dag til tross for at jeg savner kjæresten, og her har dere årsakene:

😍 Jeg føler meg uovervinnelig om dagen. Det går sikkert fort over, men nå gå nesten alt min vei. Og det fortjener jeg etter et helt år med dårlige nyheter, haha. Jeg vant rettssaken, jeg mestrer rollen som deltids-alenemamma, jeg klarer å holde huset rent og ryddig OG jeg får tid til å sove og slappe av. (Slappe av og slappe av.. jeg jobber i skrivende stund fra badekaret der jeg SKULLE slappe av!)
😍 Vi har fått tørketrommel på vaskerommet! Det var noe jeg mente vi ikke trengte, men herregud så deilig det er å slippe å henge opp håndklær og sengetøy til tørk i stua nå som høst og kulde banker på døra!
😍 Bloggen går så det suser om dagen, og jeg får den ene spennende mailen etter den andre. Nå må vi bare få bedre kontroll på podcasten også, så snakker vi! Til dere som lurer på hvordan det fungerer med det nye managementet: foreløpig gjør jeg alt på egenhånd, så mestringsfølelse er det ikke mangel på om dagen!
😍 Vi har fått opp jacuzzien for høsten, og jeg nyter hvert sekund! Selv om kjæresten min syns det er for varmt med 42 grader…
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg