SLIK VET DU AT PARTNEREN DIN ER UTRO i 2019

Både jeg og flere av venninnene mine har opplevd vår andel utroskap i løpet av de siste 10-15 årene, og for ikke så lenge siden tok noen av oss en prat om hva man egentlig bør være OBS på når man er i et forhold – spesielt i 2019 når det er så mange kanaler og måter å drive utroskap på via telefonen. Her har jeg samlet våre varselstegn for deg som er i tvil, blant annet situasjoner vi har funnet oss selv i. Men husk å la tvilen komme partneren din til gode. Uberettiget sjalusi kan være ekstremt turn-off!

Har du opplevd utroskap? Hvordan ble det oppdaget?

1. Varslene på telefonen blir skrudd av. Plutselig står det “melding” istedenfor avsender på SMS, og “1 nytt varsel” istedenfor hva det varsles om på Facebook. Rullegardina på Snapchat dukker ikke opp i det hele tatt. Sett deg ved siden av og prøv å send en snap!

2. Apropo snapchat – dere er plutselig ikke bestevenner lenger, og emojiene ved siden av navnet endres fra hjerte til smil.

3. Det dukker opp gaver, trolig på grunn av dårlig samvittighet, i alle fall om partneren din fortsatt vil bli i forholdet. Kanskje et hotellopphold, en ferie eller noe materialistisk du ønsker deg?

4. Partneren din er i sin egen verden når dere er sammen, og han trekker seg vekk for å være alene. Plutselig er det mer interessant å ligge alene på soverommet å lese en bok enn å være på verandaen i sola med deg. Og det er lett å se på bilder, spesielt i ettertid: tomt blikk og usikkert smil. Kanskje partneren din er redd for at bildet skal havne på nett?

5. Arbeidsdagene blir lenger, partneren din er oftere sliten, og meldingene står ubesvart mens det jobbes “overtid”.

6. Partneren din går rett i forsvarsmodus om du spør på en pen måte. Du blir ikke tilbudt å sjekke telefonen, men du får beskjed om at det ikke er som du tror, at du er gal, eller at du må skjerpe deg – for du er jo tross alt utrolig høyt elsket, eller hva?

7. Dersom du kan passordet til partneren din på sosiale medier, endres disse slik at du ikke kan sjekke uten å ha tilgang til telefonen h*ns. Koden for å komme inn på telefonen endres ikke, for da hadde du fattet mistanke med en gang.

8. Apropo telefon: den er plutselig med på toalettet, ligger under hodeputa, i bukselomma eller på bordet med skjermen opp-ned.

9. Magefølelsen. ALDRI undervurder magefølelsen din. Føler du at noe er galt? Da er det som regel noe galt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg