SLIK TJENER VI 25.000 KR EKSTRA I SOMMERMÅNEDENE

Hei og hopp! Jeg er så gira mens jeg skriver dette, og vet ikke om det er på grunn av all dalgona-kaffen jeg drikker om dagen eller om det er fordi jeg har en sinnssykt fet nyhet å dele med dere snart, men jeg er i alle fall oppe å nikker på alle plan – bortsett fra fysisk, haha. Jeg har fortsatt hyppige kiropraktorbesøk og har fortsatt ikke blitt noe bedre, men jeg er ved godt mot. Denne ryggen MÅ nemlig fikses før jeg kan ta i bruk vårt nye innkjøp – som jeg kommer tilbake med ganske så snart.

Når det er sagt så har vi (det vil si jeg) gjort noe sprøtt denne våren, og det er å legge ut huset vårt på AirBnB til utleie! Og vet dere hva? Jeg hadde aldri trodd responsen ville være slik den er! Med disse summene kunne vi jo reist til feks Maldivene mens fremmede lånte huset vårt! Dessverre er vi midt i COVID-19, så det lengste vi kan dra blir til nærmeste familie, men uansett så fylles jo feriepengekontoen opp, og det sier man ikke nei til.

AirBnB har gode betingelser og forsikringer, og du står helt fritt til å bestemme når, og hvem som skal få bo hos deg. Hittil har det rent inn bookinger i kalenderen fra par som er bosatt på andre sider av landet som ønsker å oppleve sørlandsidyllen her i Svelvik, og det skal de vel få lov til?! Vi stiller med vaskehjelp og antibac – gjestene våre tar seg av resten. Genialt!

Hvor vi skal bo mens vi leier ut huset får dere vite snart. Jeg tisser snart på meg av spenning. Dette blir en syk dag, dere!

Svelvik er magisk og uoppdaget, og man føler man bor på en hytte når man er hos oss. Vil du leie huset vårt? Klikk deg inn her!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg