PAKKELISTE FOR LANGTUR I USA

Jeg hadde aldri trodd det skulle være SÅÅ vanskelig å pakke til en ferietur, men når du skal innom flere av verdens varmeste land i tillegg til å besøke et par kalde storbyer blir det fort tricky. Vi er fire stykker som reiser til New York om to uker, og selv om det ville vært lett å be de ta med seg vinterklærne våre hjem når vi reiser videre, så er det ikke like lett når vi har booket oss et par dager innom Washington i tillegg – som mest sannsynlig er like kaldt. Hvordan pakker to mennesker vinter – OG sommertøy i EN kolli? Nemlig. Vi har ikke tenkt til å drasse rundt på to kofferter på den lille backpacker-turen vår. Ikke har jeg planlagt noe særlig shopping heller, ettersom dollaren er svindyr. Give a girl a hand, please! Foreløpig ser pakkelisten slik ut, og jeg lurer på om den kanskje er hakket for lang med tanke på at jeg bare har krav på halve kofferten og håndbagasje, altså 20 kilo totalt. Herregud, jeg har vel ikke sjans til å få alt dette med? HJELP MEG Å PAKKE!

1. Ett par sorte jeans, to gensere, to topper, en vinterjakke, to sommerkjole, ett skjørt. Maxikjole til cruise.

2. Tre par sko. Sneakers, casual heels jeg kan bruke både på shopping, cafebesøk og byen, og sandaler

3. Betakaroten, solkrem, hudpleie, hårpleie, makeup, smykker. Weekendbag som håndbagasje + cross-over bag

4. Nødvendig reiseutstyr som pass, bankkort, billetter. Kameraer – både digitalt, action og polaroid + kort/ladere

5. Mobil, powerbank, macbook. Undertøy, badetøy, sokker, håndkle og kimono.


Helt seriøst – har jeg glemt noe? Er noe overflødig? Jeg har vært på lengre ferier før, men nå skal jeg så utrolig mye forskjellig! Jeg skal jo fly rundt i USA, besøke varmt og kaldt. Bo på alt fra cruiseskip til hostel! Jeg har virkelig ikke peiling. Men noia, det har jeg. Kanskje jeg burde begynne å “prøvepakke” litt snart..

2 kommentarer
  1. New York er DØDSKALDT i februar! Jeg var der for et par år siden, og vi snakker -16 grader hver dag, med sur vind. Jeg har aldri kjent sånn kulde før. Ta med ull, ull og ull til NY hvert fall; både superundertøy, ullgensere, lue, skjerf, tykke hansker / votter, sokker og stilongs. Vanlig vinterjakke holder ikke om du skal være ute i byen altså!

   1. Tok ikke med noe ull, og frøs ikke heldigvis! Når det var “snøstorm” så var det jo ingenting i forhold til Norge! Klarte meg fint med en hettegenser og en jakke, heldigvis 😀 Men nå er jeg i Karibien. LITT bedre, for å si det mildt! Hihi <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg