HATERS GONNA HATE

⚡ Folk som faen ikke kan kjøre bil. Hvis du skal ligge i 40 km/t i 80-sonen så kan du heller levere inn førerkortet ditt og gå! Og hvis ungen din absolutt skal ut å øvelseskjøre, sørg for å velge en vei hvor det er mulig å kjøre forbi, eller finne alternativ vei. Det er lite som gjør meg så forbanna som å ligge bak en saktegående idiot på den to mil lange, svingete veien hjem fra Drammen sentrum..

⚡ Gjerrige mennesker som ikke kan se litt mellom fingrene. Folk som skal krangle over en hundrelapp er det verste jeg vet – spesielt om de har gode fulltidsstillinger og tjener greit. Jeg sier ikke at man skal gi etter og dele ut pengene sine, men jeg har ikke noe problem med å spandere en kebab eller en flaske vin på en venninne i ny og ne om hun ikke tjener like bra. What goes around comes around?

⚡ De som tar hele hånda når du strekker ut en finger. Jeg er en naturlig initiativtaker og arrangør, men det betyr vel ikke at jeg må orge, styre, invitere, lage og betale hver eneste gang? Altså seriøst: jeg blir nesten aldri invitert på fest eller middag, men å arrangere selv er noe jeg gjør for venner (og randoms forsåvidt) flere ganger i måneden. Hva feiler det folk?? Again, what goes around comes around?

⚡ Kvinnekroppen. Fytti grisen som jeg hater kvinnekroppen noen ganger. Mensen, mensenkramper, mensensmerter. Eggløsning, vannbinding, oppblåsthet, hormoner og kviser. Og selvfølgelig alle tingene vi liksom gjør valgfritt, men som ikke føles valgfritt i det hele tatt, nemlig barbering, voksing, hårfarging, sminke, hudpleie, neglelakk og faens oldemor.

⚡ Stress. Jeg stresser 16 av 24 timer i døgnet, og det sier jeg uten å overdrive. Jeg stresser med jobb, jeg stresser med blogg, jeg stresser når jeg lager mat, jeg stresser når jeg går tur, jeg stresser når hundene piper, jeg stresser når jeg dusjer, jeg stresser når jeg sminker meg, jeg stresser for å skru på tven, jeg stresser for å gjøre absolutt alt, og jeg klarer ikke å la vær! Jeg kan ha en nokså stressfri hverdag med hjemmekontor, macen på fanget, kaffekoppen i hånda, musikk på anlegget og hundene på verandaen, men jeg sitter heller sulten og tissatrengt med høye skuldre i et stille, mørkt rom fordi jeg ikke føler jeg har tid til å tisse, lage mat, skru på lyset eller musikk. Hva er galt med meg?!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg