OPPSKRIFT-ONSDAG: TRUFFLE CREAM CARBONARA

God onsdag – og som vanlig, ingen onsdag uten oppskrift! Denne oppskriften blogget jeg i fjor, men ettersom den ble så stor suksess både blant dere lesere og her hjemme, pusher jeg den på dere igjen. I dag blir det ikke pasta på meg, men hjemmelaget sushi som jeg skrev om forrige uke! Mamma kommer på besøk og skal overnatte, og planen er å overtale henne til å være barnevakt så jeg får dratt på innflytningsfesten til manageren min, Anne-Brith på lørdag. Har dere fått med dere at hun er tilbake i Bloggerne? RÅTT!

DU TRENGER:

1 pakke fersk pasta – 1 dl fløte – 1 eggeplomme
2 kyllingfileter – bacon i strimler
1 chili – 1 hvitløksfedd
masse revet parmesan – smør til steking
Sort trøffel, trøffelolje eller trøffelsalt
Hvitløksbaguetter

Fres hvitløk og chili i panna til det har blitt blankt. Ha over kylling og bacon, og gjennomstek – tilsett salt, pepper og trøflene. Sett pastaen til koking. Har du kjøpt fersk pasta trenger den som regel ikke mer enn 4-5 minutter i vannet. Når pastaen er ferdig heller du av vannet, og tilsetter pastaen i stekepanna med kjøttet. Hell over fløten og parmesanosten, og vend til osten smelter. Strø noen friske urter over, og server med eggeplomme og hvitløksbaguetter. Voila! Håper det smaker! Eller.. Det vet jeg det gjør 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg