OPPSKRIFT-ONSDAG: THAI RED CURRY MED AND

Wow, for en dag! Jeg har ikke hatt fem minutter for meg selv i sofaen, og det har gått i ett kjør. Sånn er det vel når det er avreisedag og jeg må forberede meg på tre uker som gressenke. Da skal huset se ut slik jeg liker det best, og rutinene skal gå på mine premisser. Haha! Jeg har klart å opprettholde leggerutinene til Leah, vært på grønnsakshage-shopping på Plantasjen og rukket en middagsdate med samboeren før han satte seg bak rattet og kjørte mot vestlandet. På MAX av alle plasser, haha! Det var det vi rakk, gitt.. Anyways, endelig onsdag og ny oppskrift! Dette var en helt ny oppskrift for meg, men shit så god den var! Om du liker litt spicy asiatisk mat så kommer du til å digge denne. Retten tar ca 45 minutter å lage, så kos deg med et glass rødvin i mellomtiden! 😀

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

To andebryst ca 200 gram, red curry paste, wokgrønnsaker etter smak (jeg brukte bønner, sukkererter, gulrøtter, vannkastanjer, brokkoli, purre, rødløk, champignon og bambusskudd), 4 dl/en boks kokosmelk, jasminris, salt, pepper og solsikkeolje til steking.

DETTE GJØR DU:

Start med å sette ovnen på 125 grader, og lag ruter i skinnet på andebrystene. Gni de inn med salt og pepper, og stek på høy varme i panna med solsikkeolje, ca tre miutter. Skru ned varmen og stek de tre minutter på andre siden. Legg de over i en ildfast form og sett de i ovnen i 30 minutter. Ny runde med solsikkeolje og høy varme – fres grønnsakene til de blir wokket og sprø! Mens du gjør dette setter du over risen. Når grønnsakene er ferdige tar du over seks t-skjeer curry paste og heller over kokosmelken. Når anden er ferdig serverer du retten med ris i bunn, grønnsaker og saus over og kjøtt på topp. SÅ digg! Bon apetít ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg