OPPSKRIFT-ONSDAG: SPICY FRITTATA MED FOCACCIA OG HVITLØKSSMØR

Ny onsdag, ny oppskrift! Denne spanske potetomeletten har jeg laget to ganger denne uken, og det er bare onsdag! Det sier vel nok om hvor god den er. Denne passer som lunsj, middag og tapasrett til koldtbordet. Den passer rett og slett for alle, og pleaser barna like enkelt som en pizza – er det noen ingredienser som ikke blir akseptert, unngå å legg de på begge sider! Her er oppskriften:

DETTE TRENGER DU TIL EN STOR OMELETT:

5 egg, kokte poteter i skiver, pepperoni, en neve spinat, revet gulost, en halv rødløk, gressløk, en halv chili, salt og pepper.

DETTE GJØR DU:

Smelt smør i panna, og legg potetskivene i bunn. Bland sammen egg, salt og pepper, opphakket chili og gressløk, og hell over potetene. Dryss løk og spinat over, og dekk omeletten med pepperoni og revet ost. Server med foccaciabrød og hjemmelaget hvitløkssmør som du lager av meierismør og kinesisk hvitløk. Server omeletten i pannen på bordet med en stekespade. Bon apetít!

Jeg er fortsatt syk, men det var heldigvis søsteren min også, som også er yogainstruktøren min. Det betyr at jeg slapp unna trening i dag med god samvittighet, for økta ble rett og slett avlyst! Jeg skulle likevel vært en tur i byen å kjøpt et nytt objektiv til speilrefleksen min. Etter at 50 mm min KNAKK da den falt i bakken når jeg besøkte kjæresten min på jobb i Flåm i september, står jeg mellom Canon 50 mm 1.4 eller Sigma 30 mm 1.4. Hva ville du valgt, og hvorfor? Jeg kjenner jo til objektivet til Canon, men har googlet meg frem til at det er enklere å jobbe med 30 mm. Jeg vil ha det beste – jeg skal tross alt oppdatere dere med noen bilder fremover!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg