OPPSKRIFT-ONSDAG: PASTA À LA LEIFI

I dag reblogger jeg en av de mest populære oppskriftene her inne ettersom det har blitt et par år siden sist, så shoutout til kjæresten min som er verdens beste hobbykokk, og som kom opp med denne pastaen på en av våre første dates! Første gang jeg var hjemme hos han lagde han denne retten til meg, og jeg hadde aldri smakt bedre pasta i hele mitt liv! Og det beste er at retten er enkel, og tar typ 20 minutter å lage, så derfor skal jeg dele den med dere. Denne pastaen er perfekt som kosemat i helgen, som comfortfood på en grå hverdag, og passer også perfekt om du får gjester. Lov meg å si ifra om dere tester den ut ♥ Denne er SÅÅ god, og MÅ prøves!!

TO STORE PORSJONER:

350 gram svinekjøtt, 50 gram pepperoni, 3 dl creme fraiche, to kjøttbuljongterninger, en hel chili, en hel kinesisk hvitløk, pasta tagliatelle, to dl vann, 1 hvitløksbagutette, 2 ss meierismør, salt og pepper. Serveres gjerne med ruccola og parmesan.

SLIK GJØR DU:

Stek smøret sammen med opphakket chili, pepperoni og hvitløk mens du koker pasta og varmer baguetten i ovnen. Mens dette pågår koker du 2 dl vann i vannkokeren. Når smøret freser tilsetter du svinekjøtt og bruner det i 2-3 minutter. Når vannet i vannkokeren er ferdig heller du det over i en kopp og rører inn buljongterningene. Når alt er stekt tilsetter du 3 dl creme fraiche og buljongvannet. Kok alt inn i ca 5 minutter, og hell sausen og kjøttet over pastaen. Server med hvitløksbaguetter, parmesan og ruccolasalat.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg