OPPSKRIFT-ONSDAG: HJEMMELAGET KAKAO

Det er desember, og hva er vel mer jul enn noe godt og varmt i koppen? Mine favoritter er gløgg og kakao etterfulgt av utallige klementiner, og i dag skal jeg dele en oppskrift jeg ikke hadde laget på ti år – inntil nå nylig. Dette er såå mye bedre enn Regia sjokoladepulver som røres ut i vann, og virkelig verdt den lille tiden det tar å lage den. Enjoy!

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

1/2 liter melk, 75 gram melkesjokolade, 2 ts sukker, 1/4 ts vaniljesukker, fløte, kanelstang og strøssel/marshmellows til dekor.

Hakk sjokoladen i biter og smelt den på lav varme i en gryte. Tilsett melken og varm den opp til kokepunktet med hyppig omrøring. Visp kremen halvveis fra bunnen av med kremfløte, sukker og vaniljesukker. Denne skal ikke serveres på toppen, men vendes inn i sjokoladen under oppvarming. Server deretter med krem og pynt. Jeg pleier å bruke sjokoladestrøssel til kaker fra matbutikken! ♥


Nå skal jeg lage meg en kopp kakao å vente på at kjæresten kommer hjem fra jobb. Vi har ikke sett han på to uker, og nå får vi han hjem i nesten hele desember og januar! Det setter både jeg, Leah og kroppen min pris på. Jeg trenger søvn og avlastning, haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg