ØKONOMISK NEDGANGSTID – OG INFLUENSERE OPPFORDRER TIL SHOPPING?

Reklame | Annonselenker NAKD

Yes, du leste riktig. Reklame. Det er umulig å komme unna korona-snakk, også her på bloggen, og selv om bloggere og influensere blir kritisert høyt og lavt fordi de reklamerer for klær, kosmetikk og tjenester nå i det som ser ut til å bli en økonomisk nedgangstid velger jeg å tipse dere om noen freshe vårnyheter for å få tankene deres over på noe annet – det trenger i alle fall jeg.

Sannheten er at hvert eneste firma vi reklamerer for trenger å overleve for at vi skal ha et tilbud når denne krisen er over, og for at folk skal beholde arbeidsplassene sine. Det samme gjelder alle bloggere og influensere som tar ut lønn gjennom et enkeltpersonsforetak. I et AS kan eiere og ansatte permitteres og få dagpenger, men uten inntekt i et enkeltpersonsforetak fylles ikke kjøleskapet. NAV har nemlig ingen fallskjerm for denne gruppen, og havner de på ræva og må be om sosialhjelp går det fra skattebetalernes lommebok uansett. Det samme gjelder dersom et av de nye tiltakene blir å redde enkeltpersonsforetakene på lik linje som alle andre, med dagpenger. Så støtt alle de små bedriftene der ute så godt dere kan. Det er ikke alle som tør eller kan ta seg råd til å shoppe nå, men å støtte hverandre lønner seg for alle ♥

BLUSEN MIN FINNER DU HER

Rød kjole//Bluse med knyting//Kjole med blomster//Bluse med cups//Piratbluse//Korsett

Hvit denimjumpsuit//Beige bukser//Lace-up kjole//Stripete dress//V-formet genser//Singlet

Til noe mer positivt: det er sol og fint vær! I alle fall på østlandet. Kanskje du er som meg, og tenker at du blir værende hjemme såpass lenge at det kan være greit å fornye litt i hage eller på verandaen? Finn frem grillen, kjøp pølser, corona og kvikklunsj og kos deg i solveggen i noen nye, freshe hagemøbler! Jeg kommer nok til å finne frem hagemøblene mine snart! (Nei takk til snø).

Sittegruppe//Bambus-bord//Sort bambussofa//Bambusbenk//Lounge-stol//Daybed//Utelampe

Og til min favorittkategori i denne lockdownen vi befinner oss i: SPILL! Dessverre er jeg i karantene alene og har ingen å sosialisere meg med, men til dere som befinner dere innelåst med familien: sett smarttelefonen til kidsa i fengsel, og spill brettspill og kortspill! Jeg ELSKER Cluedo og Monopol, og det at det har kommet en Game of Throne-versjon (!?) har gått meg hus forbi! Visste dere?!

Smarttelefon fengsel//Labyrint 2.0//Dead Celebs kortspill//Truth Detector//Illusion kortspill//Cluedo//Game Of Thrones Monopol//Cluedo – Game of Thrones

6 kommentarer
  1. Beklager men det blir for dumt, for nå sitter det andre familier som kanskje ikke får lønn og må betale husleie, lån og andre utgifter.. de er redde for at de må betale bhg/sfo plass og når de er hjemme med barna fra en permitert arbeidsplass. Ikke press dem til å støtte småbedrifter, og i alle fall ikke gi dem dårlig samvittighet for at de ikke gjør det da de sparer penger til en evt ganske skrapet tid frammover!

   1. Så alle som driver enkeltpersonsforetak er barnløse? Det går ikke an å drive enkeltpersonsforetak å ha barn i barnehage eller SFO? Eller regninger som forfaller? Hudpleiere, frisører, revisorer, snekkere og deres familier – ingen av disse fortjener mat på bordet? Eller er det bare bloggerne og deres familier som ikke fortjener det?

  2. Så mye fint du har funnet! Det er kjempe trist og skummelt med denne corona-situasjonen, og det er vanskelig for alle. Det er klart at vi må få lov til å legge et plagg eller to i handlekurven selv om, dersom vi ønsker og har muligheten til det. Ha en fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg