NOMINERT TIL PLAN NORGES “JENTEPRISEN” – IGJEN!

Jenteprisen deles ut av Plan International Norge på jentedagen 11.oktober. Formålet er å løfte frem en enkeltperson, organisasjon eller bedrift i Norge, som engasjerer seg i kampen for jenters rettigheter enten i Norge eller ute, og jeg og #ViNekter er altså nominert igjen. I fjor vant jenta jeg personlig heiet på, nemlig datadetektiven Mia Landsem, og i år krysser jeg fingrene for at seieren går til fødselsfotografen Eva Rose som kjemper for at kvinner skal få bestemme selv hvor og hvordan de ønsker å føde. Dette betyr plutselig mye for meg! Tusen takk for nominasjonen, men det er mange som fortjener den mer enn meg. Uansett utfall så ses vi på prisutdelingen i oktober! Men før det skal jeg møte overfallsmannen min i retten, og det om kun en liten uke. Ønsk meg lykke til!

4 kommentarer
  1. Hei. Flott at du er nominert, du er bare helt rå!

   Har selv fått en datter og sliter veldig med bekymringer. Du som måtte til rettsak og er feminist, hva tenker du om framtiden?Kjenner jeg får helt hetta. Så
   Mange folk som klikker dersom man tar opp feministiske saker. Ble rotete dette men føler du er så utrolig sterk og et flott forbilde, selv syns det er skummelt at datteren min skal vokse opp i denne verdenen.

   1. Tusen takk <3

    Føler med deg, det gjør jeg også. Spesielt når en mannlig forsvarer kan sitte å kommentere hva jeg hadde på meg og hvor mye jeg hadde drukket. Trodde det var noe man så på film! Jeg er bekymret, men vi kvinner har aldri vært sterkere eller mer synlig, så vi må bare fortsette for våre små, og være de beste forbildene vi kan være. Forbildene finnes i hjemmet, ikke på blogger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg