MINE PLANER FOR OKTOBER

Oktober er her, og datteren min har fylt tolv uker. Hvor ble tiden av? Jeg rakk ikke engang å bade skikkelig i sjøen i år! Tradisjon tro har jeg satt opp en liste over prosjekter jeg skal jobbe med og ting jeg må få til i løpet av måneden, og denne gangen har jeg virkelig trua – samboeren er nemlig hjemme i nesten fire uker og kan ta over Leah litt, så da er det ingen unnskyldning for å ikke få ting gjort!
HVA ER DINE PLANER I OKTOBER?
🍁 Første punkt starter allerede i dag: høstrengjøring! Jeg har skrevet en lang liste over hva som må gjøres og hvem av oss som skal gjøre det, og delt listen via notater på iPhonen med samboeren. Her skal vinduer pusses, hagemøbler stues bort, ting flyttes til loftet og gulvlister rengjøres. Hele huset skal skinne!
🍁 Dette punktet inntreffer også i dag – grøss og gru. Vi skal melde oss inn på treningssenter her i Svelvik! Det vil si HVIS de tillater barn på studioet. Jeg kan ikke være avhengig av barnevakt hver dag, og har hørt at flere mindre sentre tillater at babyene ligger i vogn/bilstol på egne steder, unna stativer og manualer.
🍁 Kjøpe komfyr og kjøleskap! Kjøleskapet tok vi med fra den gamle leiligheten, og det er altfor lite for oss OG kjøkkenet. I tillegg er det hvitt, og vi ønsker alt i rustfritt stål ettersom både vifte og kaffemaskin er i dette materialet. Komfyren vi har nå er pen å se på, men barnesikringen er ødelagt og umulig å fikse, og vi tar ingen sjanser når det kommer til sikkerhet rundt Leah.
🍁 Arrangere jentekveld, venners julebord, babyshower og nyttårsfeiring! Jepp, jeg er gjengens store party-planner. Ingen tvil om det!
🍁 Bli med på jentepris-utdeling i Oslo med Costume og Plan Norge! Jeg er tross alt nominert i år også, og det er stas. Selv heier jeg på Kirsebærhagen, min kjære Christina Fraas som fortjener ALT etter årets abortkamp. Vinner ikke henne er det Kristin Gjelsvik jeg vil tape for. Powerquinns begge to!
🍁 Sette meg mål for hverdagsliv, helse og business i ekte Eirin Kristiansen-stil. Den nye boken hennes (den gamle også forsåvidt) er altså SÅ inspirerende! Det gjør meg glad bare å åpne den. Også handler det jo ikke bare om å skrive ned målene på en liste. Jeg må også lage en vei til målet, og finne ut hvordan jeg skal kose meg på veien. Nå har jeg jo “fri”, så hvorfor ikke satse litt på… alt?
🍁 Satse mer på video! Jeg vet ikke om YouTube er noe for meg, men kanskje IGTV eller rett og slett livestreams? Flere av dere har spurt om jeg kan lage middager på video og ikke bare i form av tekster og oppskrifter. Jeg har også fått spørsmål om jeg kan rydde rom for rom i huset live sammen med dere, fordi jeg tydeligvis er så motiverende i måten jeg prater på. HAHA! Jeg vil i alle fall by mer på meg selv i et mindre høytidelig format, og vi vet vel alle hvor fjollete jeg er foran kamera. Forslag?
🍁 Potte om plantene mine i levende jord og større krukker slik at de får best mulig vekstvilkår gjennom vinteren. Har dere forresten sett monsteraen min? Jeg har vist den en del på story.. Tror nesten den fortjener en egen IG-post. Den er ENORM!
🍁 Bestille et par ferier? Hmm.. vi snuser på familieferie til Danmark i høst og fotballferie til Roma i januar. Hvem vet!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg