MINE PLANER FOR NOVEMBER

Okei, så fikk jeg kanskje ikke gjennomført ALLE punktene på oktober-listen, men herregud så mye annet jeg har fått gjort! Nytt kjøleskap og komfyr er på plass, vi er ett steg nærmere å booke enda en ferie, vi har tatt høstrengjøringen (og ansatt ny renholder) OG jeg har startet med YouTube. Resten overfører jeg til november – og den kommende uken blir mildt sagt HEKTISK!

❄️ Gjøre klar kjellerstua en gang for alle. Nytt gulv, skjære ut plass til peis, nye lamper og møbler! Vi kan ikke ha et så stort og fint rom stående urørt, det er rett og slett tragisk. Og med teppefliser på gulvet blir det varmt og mykt for Leah å leke der på sikt!

❄️ Feire farsdag for pappaen til Leah. Han var på sjøen i går når det var farsdag, så vi flytter farsdag til torsdag!

❄️ Gjøre klart til fest på fredag! Det kommer et TV-crew for å filme oss til uken, og jeg har planlagt årets første og beste fest for våre nærmeste og sprøeste venner. Her blir det både DJ, beerpong, karaoke, FIFA og strippestang, haha!

❄️ Kjøpe julepynt. Jeg har masse julepynt, men alt er rødt, lilla og sølv, og ettersom jeg vil ha alt sort, hvitt og gull fremover er jeg nødt til å bytte ut en del. Kanskje jeg har noen lesere som nettopp har flyttet for seg selv eller ønsker seg litt julepynt? Si ifra!

❄️ Teste ut Spraytanhuset for første gang. Spraytanhuset eies av Isabel som også er daglig leder i managementet mitt, og jeg gleder meg til å bli sprayet brun før festen – og før farsdag. Hva er vel finere enn en brun kropp med fint undertøy på? 😉

❄️ Møte manageren min Anne-Brith og legge en plan for veien videre. Jeg har mange spennende idéer som jeg trenger feedback på!

❄️ Finne ut av desember. Når må samboeren tilbake på jobb? Hvor skal vi feire jul? Hvis vi skal feire her, hvem skal vi invitere og hva skal vi spise? Skal vi droppe norsk jul og dra til utlandet? Isåfall, skal vi reise til Gran Canaria eller Thailand?

❄️ Fikse pass til Leah! Bildene er allerede tatt hos JapanPhoto, så nå gjenstår bare siste rest. Ut å reise skal vi uansett!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg