MINE MEST UPOPULÆRE MENINGER

Dette er en challenge som har eksplodert i sosiale medier, og nå er det min tur til å dele mine mest upopulære meninger! Jeg kjører på med den første allerede her, og det er at folk som lager slike innlegg og skriver politisk korrekte meninger er feige. Det heter upopulære meninger, ikke “meninger som skal få meg til å fremstå bra og få folk til å like meg”. Kjør!
💣 Jeg syns folk som bruker penger på dyrt toalettpapir er dumme. Jeg kjøper First Price, og er stolt av å spare 20 kroner på å ikke være fisefin på hva jeg tørker meg i ræva med. For ærlig talt, så stor forskjell er det vel ikke? Merker du egentlig forskjell? Så lenge du ikke har født da, haha.  Spesielt til gutta (samboeren min inkludert): hvor ofte bruker du egentlig toalettpapir??
💣 Jeg syns vi skal bremse ned innvandringen. Vi klarer ikke å integrere de som er her, og det er saken min et godt eksempel på.
💣 Jeg syns også vi skal bruke mer av skattepengene våre på barna under fattigdomsgrensa, syke som ligger på gangen på sykehuset og eldre som ikke får annet enn søppelmat på gamlehjemmet, istedenfor å sende de ukontrollert ut i den store verden.
💣 Jeg er ikke bekymret for klimaet, og ler litt av folk som sliter med klima-angst. Jeg lever kanskje i en boble, men jeg tror jorda rydder opp selv. Vi har hatt både istid og oppvarming før, og jeg tror det største problemet (som vi også kan og bør kunne kontrollere) er plasten i havet og dyrevelferden. Spis økologisk og frittgående, og plukk opp dritten din!
💣 Vet ikke om dette er en “upopulær mening”, men det er ingen hemmelighet at jenter liker å skravle, sladre og til tider, baksnakke. Jeg hater det. Jeg blir synlig oppgitt og irritert når folk jeg er med slenger dritt om andre, og sier fort ifra. Ikke snakk nedlatende om den overvektige dama på treningssenteret, kvinnen i burka på fortauet eller venninnen din – for den saks skyld. Jeg er ikke personen du går til når du trenger å “lette på hjertet”, for å si det sånn. For hva sier du da egentlig om meg, bak min rygg?
💣 Jeg skjønner ikke greia med Cardi B, Asap Rocky og alle de andre over-hypede gangstermusikerne. Også syns jeg folk som legger ut videoer at de lipsyncer tekstene (spesielt den ene sangen til Cardi B som jeg ikke engang aner hva heter) til disse artistene på story ser dumme ut. Spesielt folk jeg vet ikke liker den sjangeren engang, haha. Hvorfor?!
💣 Apropo folk som ser dumme ut, jenter som fyller lepper, pupper og rumpe og drar på sugardaddy-tur til Marbella eller Dubai og legger ut lettkledde bilder og videoer med champagneglass i hånda ved bassenget. Oh my, så harry.
💣 Channing Tatum er oppskrytt. Han er flink til å strippe og danse, og det er kanskje dette som gjør han hot, ikke selve fyren.
💣 Jeg tror ikke vi kan bekjempe kroppspress med mer kropp – spesielt ikke ved at overvektige mennesker danser halvnakne på Instagram i slow-motion. Jeg syns heller ikke vi skal fokusere så mye på å elske oss selv, det holder med aksept.
💣 Jeg syns nybakte mammaer skal chille litt. Jeg er medlem i flere termingrupper på Facebook, og er sjokkert over hvor mye de bekymrer seg, hvor lite de tør å finne på med det nye familietilskuddet, og hvor redd de er for at far skal gjøre noe galt. Seriøst? Vil du leve i en isolert boble i ditt eget hjem og bytte alle bleiene selv, når du strengt talt ikke trenger å gjøre det?
10 kommentarer

Siste innlegg