MINE DESENIO-FAVORITTER

Reklame | Desenio.no

God lørdags kveld! Det begynner å bli en stund siden jeg logget meg inn her sist, men jeg har rett og slett fått helt dilla på Instagram og Snapchat om dagen! Ingen unnskyldning til å “glemme bort” bloggen, men i tillegg til å være hjemme med Leah OG ha hoppet inn i et nyoppstartet firma med vond rygg (MR i morgen!) har jeg rett og slett måttet prioritere. Nå sitter jeg derimot i stua å ser utover sjøen mens jeg drikker et glass vin og koser meg og legger planer for hva jeg vil gjøre med stua – til samboerens store fortvilelse, som mener vi har pusset opp nok i år.

Er det én ting man burde gjøre en gang i blant, så er det å bytte ut bildene på veggene. Forstår dere hva jeg mener? Det er lite som inspirerer meg mer og som treffer blikket mitt oftere enn det som henger i hjemmet vårt, og derfor er det viktig at bildene matcher personlighetene i huset, årstiden vi er i eller trendene. Dere vet jo at jeg har designet en del posters selv, men det er ikke alt som egner seg til alle rom, og vi har derfor fått plukke ut noen fra Desenio til blant annet barnerom og bad.

“ROME” PLAKAT HER // “PINK PILLARS” PLAKAR HER

Ettersom datteren vår ble unnfanget i kjærlighetsbyen Roma, og at det var hennes første utenlandsreise nå i januar, var det ingen tvil om at veggene på rommet hennes skulle vise nettopp dette. I tillegg er AS Roma samboerens favoritt-fotballag, og datteren vår har selvfølgelig egen Roma-drakt. Roma er en by som ligger godt plantet i hjertene våre på godt og vondt, og det er på mange måter “vår” by.

“MISTY” MONSTERA PLAKAT HER

Dere som har fulgt meg en stund vet jo også at jeg har en greie for monstera-plantene, og som om det ikke holder å ha fem stykker hjemme i tillegg til x-antall stiklinger, har jeg også valgt meg ut en plakat til badet. Den glir rett inn i det våte miljøet med boblebad og steamdusj, am I right? Jeg postet dette bildet i instastory her om dagen og fikk utrolig mange tilbakemeldinger på den. Den er så… mystisk?!

“FOREST MOUNTAINS” PLAKAT HER // “TWO IN A LAKE” PLAKAT HER

På soverommet har vi en litt mørk, hytteaktig stil med grått eikegulv og tømmervegger, og man får på mange måter følelsen av å våkne på en hytte på fjellet når sannheten er at vi bor ved sjøen. For å følge den røde tråden valgte samboeren min disse to plakatene som viser typisk norsk natur, og som på mange måter minner han om jobben som styrmann på sjøen. Her har vi også, som dere vet, til tider bilder av datteren vår. Men som sagt tidligere er det viktig å bytte på litt – om ikke man fjerner bildene helt, så bytt gjerne plass på de.

“GETTING DRY” PLAKAT HER // “CATCHING UP ON READING” PLAKAT HER

På toalettet (som selvfølgelig også er i sort og gull som snart resten av huset, haha) valgte vi disse sort/hvitt-bildene som etter min mening passer PERFEKT inn på et lite toalett! Desenio.no selger ikke bare fotokunst og trykk, men også personlige postere og tilhørende rammer. Jeg vet i alle fall hvor jeg skal kjøpe rammer neste gang!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg