MIN HUDPLEIERUTINE – HUDEN MIN FØR OG ETTER 😱

Reklame | Chicastore.no

God onsdag, fininger! Etter at jeg la ut før- og etterbilder av huden min på Instagram her om dagen, har det kokt i innboksen, og jeg har lovet dere å legge ut hele hudpleierutinen min – alt fra daglige rutiner til produkter for forskjellige situasjoner huden befinner seg i. Huden min oppfører seg annerledes under eggløsning, mensen og stress, og jeg har selvfølgelig produkter for alt. Endelig, etter å ha lett aktivt i nesten fire år, har jeg landet på en daglig rutine. Den inneholder forskjellige merker, og selv om noen av produktene er sponset, er dette produkter jeg sverger til og skaffer meg gang på gang. La oss starte med ett bilde fra 2018 og ett fra i dag:

Altså WOW! Hæ? Jeg hadde aldri kviser eller andre hudproblemer i puberteten eller tenårene, men fikk det derimot da jeg havnet i en hormonell ubalanse i 20-årene. Som blogger har jeg  prøvd typ alle behandlinger, resepter (!) og produkter på markedet, alt fra billige til dyre, og har nå landet på en blanding av Environ, Elixir, Clinique og Dr. Schrammek. Sistnevnte har også en behandling jeg sverger til to ganger i året, nemlig “green peel”. Ønsker du blanke ark (bokstavelig talt) og fjerne kviser, aknearr, pigmentflekker og røde områder bør du ta en runde med “green peel classic” – spesielt nå på vinteren som huden får “heale” i fred fra solen. Jeg tar mine green peel-behandlinger på Wamklinikken i Drammen eller Helens beautybasement i Porsgrunn.

First things first, produktene jeg bruker hver eneste dag. Resten byttes som sagt ut etter hudens situasjon. Jeg bruker en rens, toner og øyekrem fra Environ, og har sverget til disse helt siden jeg kom hjem fra innspillingen av Top Model Scandinavia i 2016.

To andre produkter jeg har fått øynene opp for nå etter svangerskapet (og som jeg føler ALLE skryter av) er Elixirs niactil som skal fjerne rødheter, fine linjer og gi huden en skikkelig glød. Fine linjer kan jeg ikke snakke om, men røde områder er eliminert, og gløden er villere enn da jeg var gravid! Det siste produktet fra Elixir er serumet. Begge påføres hver morgen og kveld, og den spensten og gløden jeg får av denne kombinasjonen er ut av en annen verden. Virkelig, kors på halsen!

Jeg sverger til tre forskjellige typer dagkrem – alle med masse fukt, men til forskjellig bruk. Environs “supermoisturiser” er seriøst den BESTE fuktighetskremen for tørr hud eller generelt all hud om vinteren, og det er ingen annen krem som gir mer fukt enn denne. AVST-serien, som går fra 1-4 basert på innhold av a-vitamin, gir fukt, men også det vitaminet som best forbedrer pigmentflekker, solskader og rynker. Ikke at jeg ser på sistnevnte som noe problem hverken nå eller når jeg blir eldre. Den siste er en favoritt om sommeren og når jeg er på sydenferier, og jeg plukker den alltid med meg på taxfree. Den er veldig lett på huden og gir fukt i 72 timer.

Til jul for to år siden fikk jeg en julekalender med forskjellige Dr. Schrammek-produkter, blant annet en nattkrem som jeg aldri klarte å huske navnet på. Nå har jeg endelig funnet den igjen, og kan dele den med dere! Active future night cream er tykk, lukter klinisk men digg, og legger seg som en fuktmaske over ansiktet. Denne påfører jeg litt før leggetid slik at den rekker å trekke inn før hodet treffer puta. Verdt hver eneste krone, drøy i bruk og rett og slett magisk.

To produkter jeg bruker ved utbrudd eller stress er denne kvisekremen og masken fra Environ. Kvisekremen tas rett på og tørker ut kvisen iløpet av en natt eller to, mens masken er poresammentrekkende og bidrar til å redusere rødheter og fine linjer sammen med de andre jeg bruker hver dag. Denne er fin å bruke kvelden før en fest!

Helt til slutt vil jeg bare si at jeg de siste to årene har 1. gått gravid og 2. kuttet ut melk i kostholdet. I svangerskapet produserer kroppen et hormon som heter HCG, hvilket er veldig bra for oss med hormoner i ubalanse eller lavt stoffskifte. Det forskes også på hvorvidt kumelk og akne henger sammen, og jeg merket en soleklar forskjell da jeg introduserte havre og mandelmelk i kostholdet istedenfor kumelk. Usikker på om det kan hjelpe deg? Ta en testperiode på fire uker og sjekk om det blir noen forskjell! Håper innlegget var til nytte og inspirasjon. Jeg vet mange har ventet på dette ♥ Du finner de fleste produktene hos Chicastore.no!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg