MÅNEDENS SPØRSMÅL #SEPTEMBER

Hvor har du kjøpt babygymmet til Leah?

Det kjøpte vi brukt! Jeg visste at jeg ville ha et fargerikt og kontrastfylt gym, derfor landet vi på TinyLove. I tillegg til lekene som følger med gymmet har jeg handlet inn masse leker på Barnas Hus og Babyshop som også får henge i taket. Blant annet en O-ball med ugleansikt og en ringorm som egentlig skal henge i bilsetet.

Hvordan styler du håret ditt?

Dette må være det rareste spørsmålet ever – stilt til meg! Jeg har virkelig ikke peiling på hår, men jeg har én look som jeg tydeligvis klarer å “pull off” ettersom så mange lurer. Det kommer en video, men jeg bruker en tynn krølltang i lengdene og venter leeenge med å gre ut krøllene. Luggen føner jeg og krøller bakover sammen med resten av håret, hvis det gir mening.

Hvilken lavendelolje bruker du når du gir babymassasje?

Søsteren min har laget den med eteriske oljer med lavendel, og nøytral olje. Jeg har dessverre ikke nok peiling til å kunne synse i oppskrift eller fremgangsmåte, men man får sikkert kjøpt lavendelolje i butikk også. Lavendel er beroligende, derfor genialt på baby.

Hvem er ditt forbilde/inspirasjon?

Uten tvil, Funkygine. Å få til alt det hun gjør med perfeksjon – til og med Skal vi Danse, i tillegg til å være en god kone, søster, mamma og datter og vedlikeholde den kroppen med tre barn?! Hats off! Hadde jeg ikke hatt fast 100% stilling som tvang meg ut av huset, bundet til en kontorstol ni timer om dagen skulle jeg jaggu prøvd jeg og! (Haha, ja jøss!).

Hva tenker du om klimadebatten?

Nå kommer jeg til å tråkke noen med klimaangst på tærne, men jeg syns det er helt høl i hue at Norge og Greta Thunberg skal redde verden. Altså jo, jorden er overbefolket, det er skummelt at vi hugger ned all naturen som gir oss liv, vi må virkelig få opp insektbestanden og har et seriøst problem når det kommer til plast og vannkvalitet på sikt, men jeg kommer aldri til å stemme på et parti som vil gi bort alle oljepengene våre/pensjonen min til klimasaken når andre land sitter på gjerdet å ser på. Kall meg gjerne egoist, men med mindre andre land også øker bidraget sitt tilsvarende norsk nivå, skjer det ikke at jeg stemmer MDG. Vi sier ofte at alle kan gjøre litt, men en kan ikke gjøre alt – hvorfor skal Norge, som tilsvarer en liten prikk på kartet, være de som gjør alt = gir bort mest penger, kjøper flest elbiler og ofrer mest? Det er bra vi gjør det, misforstå meg rett, men det må skje noe på verdensbasis. Ettbarnspolitikk overalt, spesielt i Asia og Afrika der det fødes flest barn, blokker istedenfor hus slik at vi slipper å ta ned mer av naturen, forbud mot vindmøller på plasser der de dreper både insekter og havørner, forbud mot engangsplast, bedre plastfiltre i vaskemaskiner, elver og renseanlegg, og sist, men ikke minst: en folkelig, gjerne påbudt og tvungen innsats, hvor ALLE I VERDEN resirkulerer, konsumerer mindre kjøtt og melk, og plukker opp søpla si. Hater du meg nå eller har jeg litt rett?

Har du noen gang kjøpt følgere?

Det trenger jeg heldigvis ikke, men litt engasjement hadde ikke gjort noe! Neida. Men fra spøk til alvor, dere må skjerpe dere om motivasjonen min skal holde seg gående. Det er faktisk dritkjipt å se at bildet når ut til så mange tusen, men at man står igjen med så lite engasjement. Likes betyr ikke alt, men i denne bransjen betyr det en del frem til annonsørene gir faen i å se på følgerantall og engasjement, men “reach” – som faktisk betyr noe. Følgere og engasjement kan man kjøpe (jævla tapere ass) men man kan ikke kjøpe reach 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg