MÅNEDENS SPØRSMÅL #MAI

Ny blogg, nye følgere – derfor ny spalte! I slutten av hver måned kommer jeg til å samle opp spørsmål som har blitt stilt ofte i kommentarfelt og innboks i sosiale medier slik at dere får svar på det dere lurer på, og får sjansen til å bli enda bedre kjent med meg nå som jeg i nytt blogg-farvann. Mange av spørsmålene svarer jeg også på i innboks og i podcasten vår, “skamløspodden”.


Hvor handler du klær og hvor mange designerplagg har du?

Jeg endrer stil hele tiden, så å bruke mange tusen på designerplagg ville rett og slett vært en dårlig investering fra min side. Men på en annen side ønsker jeg å investere i en basicgarderobe av kvalitet, så mulig det blir en endring fremover. Jeg handler stort sett på Zara, HM, Gina Tricot, Monkey og Lindex. Av designerplagg så har jeg en del fra Kepaza og Ioanna Kourbela samt. et par designervesker. LV speedy 25, Chanel Boy medium silver caviar, Gucci Marmont black velvet, Michael Kors jetset tote bag og en Mulberry Hobo og Burberry Prorsum. Både Mulberryen og Burberryen har fuktskader etter å ha ligget ett år på loftet til pappa, så jeg må sjekke hva forsikringsselskapet tenker..

Hvor er den hvite kjolen fra?

Den kjøpte jeg på HM, både i sort og hvit! Tror aldri jeg har fått så mange spørsmål om et plagg før, så den gikk tydeligvis rett hjem hos dere. Prisen var 199 eller 299, og det er vårens beste kjøp for min del! Passer perfekt rundt magen i størrelse medium – og forhåpentligvis føler jeg meg komfortabel i den etter fødsel også.

Hvilke bloggere kjenner du?

Martine Halvorsen er en av mine beste venninner. Pilotfrue har jeg gått i klasse med under journalistikkstudiet. Stina Bakken kjenner jeg fra videregående og fra da vi hang i samme gjeng etter videregående. Iselin Guttormsen har jeg jobbet sammen med. Isabelle Eriksen og jeg er i samme management. Anne Brith er manageren min. I tillegg har jeg hatt det mye gøy med både Kristin og Dennis, Pappahjerte og Konatil, og selvfølgelig Supporterfrue Line Victoria og Kirsebærhagen-Christina. Jeg har også blitt kjent med Martine Lunde, Sofie Nilsen og en haug med PH-deltakere.

Er bestekompisen din homofil? Hva syns kjæresten din om vennskapet?

Jeg regner med det er Fredrik du sikter til? Nei, han er langt ifra homofil, men det er veldig mange som tror det basert på hvor “frigjort” han er rundt meg, haha! For min del kunne han like gjerne vært homo, for her er det svært lite seksuell spenning 😂Han er som en bror for meg, og samboeren min er like glad i han som det jeg er.

Er du bekymret for hvordan livet blir med barn? Du har jo ikke akkurat hatt en A4-livsstil hittil.

Jeg er ikke direkte bekymret, men jeg forstår jo at livet blir mer uforutsigbart! Men både jeg og samboeren min er impulsive drømmere, så det blir nok ikke slutt på reiser og påfunn selv om det kommer et familietilskudd! Vi har allerede store planer for de neste fem årene 😉 Når det er sagt så har jeg hatt en rekke store utfordringer og bekymringer i svangerskapet, så jeg begynner faktisk hos psykolog igjen neste uke. Rett og slett for å få ut alle tankene jeg har før barsel, og for å få kroppen til å produsere mer av kosehormonet oksytocin og mindre adrenalin og stress før fødsel!

Er du redd for å gå på overtid?

Ja, jeg er faktisk livredd. Jeg vil at fødselen skal starte av seg selv, men jeg vil samtidig gjøre alt jeg kan for å unngå keisersnitt, og nå som legene er uenige om størrelsen på babyen kjenner jeg at jeg får litt fødselsangst.

Hva er du minst fornøyd med ved din egen kropp og hva syns du om kosmetiske inngrep?

Spør meg igjen etter fødsel! Neida. Jeg er faktisk veldig komfortabel i egen kropp som høygravid, og føler nå at jeg har noe å skylde på dersom ikke alt ser ut som det skal etter fødselen. Haha! Likevel tror jeg svangerskapsvekten gir meg en magisk motivasjon til å komme i form igjen, så jeg krysser fingrene for at høsten byr på mye yoga, svømming, skogsturer og styrkeøvelser – iallefall mens samboeren er hjemme og kan passe den lille. Akkurat nå er det kanskje lårene jeg er minst fornøyd med, men det har mye med alt vannet å gjøre. Ting blir så hovent og slappt! Når det kommer til kosmetiske inngrep så mener jeg folk skal få bestemme selv, bare de holder seg for gode til å glorifisere og reklamere for inngrepene på nettet.

Har du noengang googlet deg selv?

I 2016 og 2017 ble jeg omtrent besatt av å google meg selv. Det var mange forsider, overskrifter, artikler og forum som omhandlet meg og min rolle som blogger, realitydeltaker og modell (spesielt i perioden etter Top Model Scandinavia og oppdragene som fulgte), og det stod mye rart. Alt fra hvor morsom og pen jeg var, til hvor stygg jeg var. Folk diskuterte meg opp og ned i utenlandske forum etter at programmet ble dubbet til forskjellige språk på nett-TV og kritiske følgere tikket inn i sosiale medier – spesielt fra Sør-Amerika og Asia. De er jo så sykelig opptatt av modell- og missekonkurranser i de områdene at det er på grensen til tragisk..

Har du hairextensions?

Nei, jeg har ikke hatt extensions siden januar. Håret mitt er både tykt, sunt og langt, men jeg kjenner at det frister litt med enda lengre og tykkere hår! Men igjen så vet jeg at det blir mye hestehale og bestemordott fremover når man har baby og småbarn, så jeg kan vel like gjerne la vær 😉

Takker du ja til alle samarbeid? 

Absolutt ikke, og spesielt ikke nå. Det er Anne Brith og selgerne i Blogghuset som tar seg av betalte samarbeid fremover, og spons er det jeg som takker ja til selv basert på hva jeg trenger og liker. Dette gjorde jeg vel klinkende klart i innlegget om casino-spons?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg