MÅNEDENS SPØRSMÅL – GRAVIDITET, SJALUSI & DICKPICS

Kan du fortelle litt om de tingene som du ikke var forberedt på når du ble gravid, og eventuelt har opplevd i graviditeten?

Jeg kan starte med å fortelle litt om ting jeg var forberedt på, men som ikke skjedde! Jeg trodde jeg skulle være veldig kvalm de første tre månedene, at magen skulle komme sent, og at de tre siste månedene skulle være tiden for å glede seg og ta fine bilder. Her ble det motsatt! Jeg var aldri kvalm, magen kom tidlig, og de tre siste månedene har vært et helvete. Jeg hadde aldri trodd at bekkenløsning og symfyseløsning skulle være så vondt, og har grått MYE på grunn av dette. Jeg har følt meg så utilstrekkelig på hjemme- og jobbfronten, vært mye ensom og isolert fordi jeg ikke har vært mobil i kroppen, og rett og slett følt meg skikkelig dritt, hvilket har blusset opp i hormoner som har gått utover mine nærmeste, og da spesielt mamma. Hun er den som kjenner meg best, og jeg kan vise henne alle sidene ved meg selv, og derfor får hun også se de verste når jeg ikke har det bra. Unnskyld, mamma ♥

Kan du fortelle litt om opplevelsen din rundt Top Model? Gode og dårlige? Var det slitsomt? 

Dere kan lese alt om innspillingen og tiden etter Top Model Scandinavia her! Dere kan også lese denne artikkelen her i Se & Hør om hvordan jeg følte meg fremstilt i en av de siste episodene, og sjekke ut behind-the-scenes videoer fra innspilling på YouTube-kanalen min her. Jeg elsker hver dag av innspillingen. Jeg elsket dommerne, jentene, huset, landet, opplevelsene – alt! Men jeg likte ikke at de på forhånd hadde bestemt seg for hvem som skulle vinne. Det var så obvious for oss som var med hvem som skulle gå ut fra uke til uke basert på hva slags shoot vi fikk, hva slags makeup og styling vi fikk, og hvor lenge vi fikk være på sett. Og ja, det var slitsomt! Utrolig gøy, men slitsomt å våkne med kamera i trynet kl 08 hver dag, og bli tvunget til å “levere” frem til leggetid. Men herregud jeg elsker å gjøre TV, og håper å få gjøre mer i fremtiden! Her er en video fra min siste dag i Portugal etter syv uker med stress og prestasjon. Da var jeg altså så drittlei av folk, varme, spill og mas at det klikka for meg – dritflaut, hahaha 😂

Hva er en god gjerning i dine øyne?

Å hjelpe en eldre dame på bussen, handle inn matvarer for en syk/gammel nabo, gi bort setet sitt på toget til en gravid dame, gi penger til veldedighet, fronte viktige saker på sosiale medier – der har du små glimt av hverdagsmagi som jeg legger merke til.

Hva er det mest romantiske du har opplevd?

Dette syns jeg er vanskelig å svare på, for det viktigste for meg er romantikk i hverdagen! Det er hverdagen vi har flest av, og jeg føler meg utrolig heldig som har en så fantastisk og hverdagsromantisk mann. Han lager frokost til meg før jeg står opp, står alltid klar med en kopp kaffe, masserer føttene mine og tapper vann i badekaret når jeg er sliten, gjør sin del – om ikke mer av husarbeidet, drar på butikken om det er noe jeg har lyst på eller vi mangler, er helt rå på kjøkkenet, og kommer med roser på en helt vanlig dag ♥

Hva er hverdagslykke for deg?

Hverdagslykke er perfekt kaffe, god mat, fint vær og at samboeren er hjemme for å nyte dagen med meg!

Hvordan reagerer du på dickpics, og hva mener du om at slike bilder sendes rundt random?

Jeg tar skjermbilde og deler det med venninner – også ler vi. Dickpics fra fremmede er en mild form for blotting og overgrep, og jeg syns det er kvalmt at menn tror dette er noe vi kvinner liker. Hvem vil ha et hårete, brun-rosa, skeivt skrukketroll slengt i fjeset?

Har du en følelse på når babyen kommer?

Skulle ønske jeg var synsk, men jeg var faktisk overbevist om at hun skulle komme forrige søndag, altså sankthans. Nå føler jeg at 1. eller 4. juli blir datoen. Har dere en feeling? Isåfall, del den med meg! Spesielt om dere har overnaturlige evner 😂

Hva vasker Freska? Annet enn gulv og overflater liksom?

De vasker alt, det spørs hva du bestiller! En standard rengjøring inneholder vask og støvsuging av alle rom, støvtørking av overflater, vask av speil, toalett, badekar, dusj, trapper – alt! De bytter til og med sengetøy for deg om du legger det frem 😀 I tillegg kan du bestille ekstratjenester som vindusvask og rengjøring av feks komfyr, kjøleskap og microbølgeovn!

Har du sluttet å gå til Ambience?

Jeg elsker Gentiana og Ambience, men har valgt å holde alle samarbeid under samme tak og gå tilbake til Wamklinikken som tilbyr litt flere typer behandlinger – spesielt behandlinger som jeg kommer til å dra nytte av etter fødsel, som greenpeel, dermapen og laser.

Hvordan fikk du kontakt med Shinedown? Jeg er så sykt misunnelig!

Hvor skal man starte.. Dette er jo ikke noe jeg har snakket om på bloggen, men i podcasten “skamløspodden”, så jeg får forklare greia litt kjapt. Shinedown er mitt absolutte favorittband, og i november så jeg de i Oslo. Jeg tagget bandet i en story på Instagram (på lik linje som alle andre) og fikk plutselig privat melding av gitaristen i innboksen min. Det ene førte til det andre, plutselig stod jeg på første rad foran favorittbandet mitt, møtte gitaristen etter showet, og ble invitert med i bussen på europaturne med backstagepass i hver by. Nå, åtte måneder senere, har vi fortsatt veldig god kontakt, og jeg skal møte de igjen til høsten!

Hva syns du om at Hovefestivalen har gått konk igjen?

Haha, jeg la ut en story for et par uker siden at jeg var forbanna på at Hove kommer tilbake akkurat det året jeg er gravid (jeg elsket Hove) og nå er de jaggu konk IGJEN?! Forrige festival, som var i 2014, så ble jeg dratt opp på scenen av NRK P3 og ble tvunget til å spise masse ekkel mat for å vinne en billett til neste års festival. OGSÅ GIKK DE KONK. Følte derfor at Hove skyldte meg en billett til årets eller neste års festival, men den gang ei. Sayonara, Hove!

Er du sjalu? Med tanke på at samboeren din er mye borte. Og er han sjalu?

Jeg har tusen grunner til å være sjalu. Samboeren min er kjekk, har en “flashy” stilling med uniform, og er en type som turister vil ta selfies med. Han har nye jenter ombord på båten hver dag, jobber på sjøen halve året, bor i et hus med andre damer og får nok oppmerksomhet, men jeg gidder ikke å kaste bort tiden min på å være sjalu. Jeg har mange års erfaring med sjalusi og utroskap fra tidligere forhold, og det fører ingen vei. Man velger sin egen lykke, og jeg velger å være lykkelig! Dessuten er det ikke slik at jeg har et normalt A4-liv med mangel på tilbud heller, så det går begge veier – og nei, han er heller ikke noe sjalu av seg. Vi har det veldig bra!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg