LØPETID OG BÆSJ PÅ GULVET

Jeg må le når jeg tenker på hvordan jeg startet dagen i dag, og jeg føler meg litt paranoid og psyko som sier dette, men jeg tror helt ærlig at hundene våre hater meg. Kjæresten min er på oppfriskningskurs i førstehjelp for sjøfolk i dag, og jeg er alene med Leah og hundene for første gang på over tre uker. Jeg har alltid sagt til han at det er vanskelig å være alene med hundene, men ettersom de ALLTID oppfører seg eksemplarisk rundt han, tror han selvfølgelig ikke på meg. Hva våknet jeg til i dag? Bæsj i spisestua OG ved siden av babygymmet. Som om det ikke er nok at Nala lider av kronisk piping og har løpetid, og at Jackson er et kåtsvin om dagen, så våknet Leah leeenge før hun pleier, og huset så ikke ut etter gårsdagens middag. Someone send help! 😂

Etter å ha plassert kongen av red-rocket på verandaen, fikk jeg endelig tid til å spise frokost. Kjæresten kjøpte to liter gresk yoghurt i Sverige, og etter å ha stirret på de uåpnede boksene i kjøleskapet i snart tre uker bestemte jeg meg for å handle inn frukt, bær, nøtter og honning slik at vi skulle få spist de opp før de gikk ut på dato. Hva tror dere møtte meg da jeg åpnet kjøleskapet i dag? Yoghurt som har gått ut på dato. Da ble det tørre brødskiver og favoritt-kaffen, hjemmelaget iskaffe med mandelmelk og karamellsirup.

Gårsdagen var i alle fall magisk, så jeg fortjener vel litt dritt i dag – bokstavelig talt. Vi koste oss med husshopping, IKEA-tur, utendørs lunsj og deilig raclette til Roma-kampen, og lo så mye at jeg har vondt i magemusklene i dag! Oppskriften på raclette kommer forresten neste onsdag. Gled dere, og gå til innkjøp av et raclettejern! Du kommer ikke til å angre. Topp tre på listen over favorittmat, ingen tvil! Apropo mat, i dag skal vi til mamma på familiemiddag og vinos. Fortjent etter denne dritt-dagen, haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg