JENTEPRISEN-NOMINASJON OG VIDEOBLOGG

Først av alt, god morgen og god fredag! Her startet dagen i badekaret med grønnsåpevann, smoothie og iskaffe. Jeg har klart å pådra meg infeksjon i stortåa OG senebetennelse i armen etter å ha båret for mye på Leah, så jeg trengte mildt sagt en myk start på helgen.

I kveld er det utdeling av jenteprisen 2019 på Parkteateret, og jeg er nominert i år igjen – tusen takk! Det var så koselig i fjor, og jeg gleder meg til å se igjen de samme, rå kvinnfolka i år. Planen var å ta med podpartner Sandra og samboeren min, men søsteren min som skulle passe Leah har blitt syk, så mulig vi må endre litt i planene slik at de finner på noe i Oslo mens jeg er på eventet. Det er i så fall synd – jeg hadde trengt en tur ute med min bedre halvdel! ♥ Vi får heller ta det igjen før han drar på jobb igjen om tre uker!

De siste ukene har jeg fått mange spørsmål om hvordan jeg styler håret mitt, og jeg kan ikke fatte at dere spør meg?! De som fulgte meg under Top Model Scandinavia så jo hvor dårlig jeg var til å style hår – spesielt mitt eget. Men jeg har funnet min look, og det er denne jeg har filmet til dere i dag. Den kommer ut på Instagram allerede i morgen! Jeg lurer også på om jeg skal lage en “Get ready with me” video eller livestream i dag. I så fall blir det på Instagram @haugaard91 i 15-tiden!

Bildet er fra Jenteprisen-utdelingen i fjor. Jeg heiet på datadetektiven Mia Landsem, og jaggu vant hun! I år heier jeg på abort-kampen til Kirsebærhagen, Christina Fraas. Her med Mia og slampoeten Sofie Frost. Nydelige damer begge to. Ses vi i kveld?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg