INSPIRED BY LINDEX

Lindex har fått inn sykt mye kult denne høsten, og jeg tør ikke å si hvor mye av lønnen min jeg bruker på arbeidsplassen min. Å jobbe med moodboards, styles og inspirasjon for de kommende ukene er skadelig for lommeboka, men herregud så gøy det er å åpne klesskapet! Her er noen av mine favoritt-looks for måneden som kommer, og disse, eller liknende plagg finnes i butikk NÅ!

BELTE, GENSER OG BLAZER I MASKULINT SNITT HOS LINDEX

LEO-COAT, SKJORTE MED RØDE STRIPER OG JEANS HOS LINDEX

DRESS, VESKE, BRILLER OG BH HOS LINDEX

JAKKE FRA LINDEX
2 kommentarer
  1. Hei 🙂 Takk for en inspirerende blogg 🙂 Jeg har et spørsmål: Jeg er utdannet motekonsulent og har en stor passion for visual merchandising. Jeg har utrolig lyst til å søke på en stilling som VM her i hjembyen min, men er litt usikker på hva jeg burde skrive i søknaden min! Jeg vil jo at min søknad skal stikke ut blant de 50-100 søknadene de får inn! Har du noen tips? 🙂 Takk på forhånd!

   1. Hei! Grunnen til at jeg fikk jobben er nok fordi jeg har jobbet i butikken for flere år siden, samt litt erfaring fra blogg, eventer, salgsstillinger, fashionweeks osv. Jeg skrev en helt vanlig søknad, men måtte gjennom tre stylingtester med sjef, assisterende, regions VM osv før jeg fikk jobben. Viktigste som VM er å SELGE, ikke å være “glad i mote”. Så lenge du får frem det at du er en god selger, liker å ta kontakt med mennesker, oppfører deg naturlig i en salgssituasjon osv, så er du garantert et intervju <3 Lykke til!! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg