INNKJØP OG ØNSKELISTE: VÅR-GARDEROBEN 2020

Reklame | Na-kd

Det nærmer seg vår, og jeg har helt seriøst lyst til å bytte ut 99% av garderoben min. Jeg er faktisk så seriøs at jeg ser etter muligheter for et klessalg i nærmeste fremtid. Hva tenker dere om det? I mellomtiden fyller jeg stadig opp walk-in garderoben, og nå er den så full at jeg må legge plaggene på gulvet. Jeg unngår faktisk å ta klessvasken på grunn av mangel på skapplass. Altså, jeg er håpløs! Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg skulle skjerpe meg, ha shoppestopp, kun kjøpe dyrere og mer bærekraftige plagg, og ikke kaste meg på trender. Vel, ny plan: kjøp og salg! Ett plagg inn, ett plagg ut. Nå venter jeg på en pakke fra NAKD, og her ser du hva jeg har bestilt til en forhåpentligvis fin vår og sommer. Jeg elsker boots, kjoler og lace-up, så valget var enkelt!

Firkantede solbriller//Hvit lace-up skjortekjole//Festival-boots//Sort lace-up skjortekjole

Men jeg har selvfølgelig mange flere ting på ønskelisten! Jeg er verdens dårligste på å stryke plaggene mine, men ønsker meg likevel hauger av skjorter og bluser. Hvitt er en klassiker, spesielt til våren inni skinnjakker og over jeans. Her er mine hvite favoritter:

Skjortekjole//Off-shoulder topp//Lace-up bluse//Skjorte med ballongermer//Gjennomsiktig bluse//Topp med knapper

Også er det sesong for hverdagskjoler som er fine for seg selv, men også med plagg hengende over skuldre og rundt hofter:

Blondekjole//Blå stripete kjole//Sort kjole//Sort selekjole//Hvit kjole//Grønn kjole

Også nærmer det seg både vinterferie, påskeferie, en haug av langhelger og sist, men absolutt ikke minst, sommerferie. OK, så er det jævlig lenge til ennå, men jeg får aldri nok av bikinier! Eller det vil si, jeg får aldri nok av fine bikinier som sitter fint:

Off-shoulder bikini topp//Highwaist bikinitruse//Leopard truse//Leopard topp//Blonde-bikini//Blonde-truse

Håper du finner noe du liker! Det gjør iallefall jeg – hver eneste gang jeg er innom nettbutikken!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg