INNKJØP, INSPIRASJON OG OPPUSSING

Det er en stund siden jeg delte forrige blogginnlegg med dere, og jeg kan love dere én ting: det har ikke blitt færre kaffekopper siden sist. Jeg har like dilla på karantenekaffen (eller “dalgona” som den heter), og drikker gjerne tre glass til frokost. Dette gjør meg ikke bare lykkelig dypt inn i sjela, men også svært energisk. Jeg får plutselig tid til å så mye! Derfor tenkte jeg det var på tide å skrive litt om hva som har skjedd siden sist. De som følger meg på sosiale medier vet hva slags kaos jeg står i om dagen:

Det går i pussing, skraping, maling, beising og lakking. I tillegg til at kjøkkenet totalrenoveres og vi har en baby krabbende rundt beina på oss. Nevnte jeg at vi er på båtjakt også? Og at jeg har falt ned trappen og går til kiropraktor to ganger i uken? Alt dette svir – både i kropp og i lommeboka. Men herregud så bra det blir når alt er ferdig – forhåpentligvis før 17. mai! Og skal vi klare det må vi begge brette opp ermene og stå på. Neste punkt på lista blir å pusse ned restene på terrassegulvet, finne et kjøkkenarmatur vi liker (gjerne matt sort) og hente den siste kjøkkenleveransen på IKEA. Endelig er benkeplatene på lager!

Verandaen får en helt ny look, og i tillegg til å spraylakkere elementer jeg liker og som tåler det, har jeg gått til innkjøp av nytt dekor. Jeg vil ha den bohemske, meksikanske jungle-viben på verandaen, og har i tillegg til å kjøpe interiør i kurv, jute og bambus bestilt nye putetrekk til hagemøblene. Ut med grå-lilla, inn med beige! Også har jeg en bambusparasoll med bananblad-tak øverst på ønskelista, men jeg vet ikke om jeg får med samboeren på akkurat den idéen. Jeg skal også fylle opp verandaen med planter i år – ekte, falske og tørkede. Herregud som jeg gleder meg! Nå gjenstår det bare å velge beis. Kanskje dere kan hjelpe meg nå som dere vet hva slags stil jeg er på jakt etter? Det står mellom disse tre. Let me know!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg