IKKE SMAKT KARANTENEKAFFEN ENNÅ?

Da er det kanskje på tide, eller? Jeg føler jeg henger etter, men det er såå mange som spør meg om oppskrift når jeg legger ut denne dalgona-iskaffen på story, så da får jeg bare høre på folket! Denne har jo vært snakket om i godt over en måned nå, men nå er den altså her: karantenekaffe med karamellsirup! Oppskriften jeg deler nå er til én person, altså et stort glass med digg, skummende kaffe!

DU TRENGER:

En bakebolle og en visp, isbiter, 2 dl melk (jeg bruker mandelmelk) 2 ss sukker, 2 ss instant coffee, 3 ss kokende vann og valgfri sirup.

DETTE GJØR DU:

Pisk sammen sukker, kaffe og vann til en lysebrun, luftig masse og hell den deretter over et glass med melk og isbiter. Rør, og voila!

Jeg som aldri kaster meg på trender eller pleier å ha sukker i iskaffen min må innrømme at jeg elsker denne kaffen! Bare husk å rør skummet godt inn i melken, for skummet blir veldig sterkt og bittert alene. Og prøv den med mandelmelk – du vil ikke angre! Sirupen er valgfri – noen liker med, andre liker uten. Selv syns jeg den ble mer enn søt nok uten, men det kommer vel an på dagsformen 😉

Nå er planen å forberede meg til livesending for Equal Agency sitt facebook-community som jeg skrev om i går, og i dag skal jeg dele mine beste tips og triks for å bli mer synlig på Instagram. I kveld skal terrassen ryddes fri for hagemøbler og vaskes – det vil si at samboeren min får en del å gjøre med tanke på at jeg ikke engang klarer å sitte (står med macen på peisen i skrivende stund!). Deretter skal husveggen mot sjøen males, og gulvet beises i en lekker mørk farge. Om vi går for grått, brunt eller enda mørkere vet vi ikke ennå. Har du noen tips til en lekker terrassebeis? Let me know!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg