HUDPLEIE UNDER OG ETTER SVANGERSKAPET

Reklame | Environ

Dere som har fulgt med i timen har kanskje fått med dere at jeg er på mitt tredje års samarbeid med hudpleiemerket Environ. Denne serien begynte jeg på rett etter jeg kom hjem fra innspillingen av Top Model Scandinavia i Portugal, hvor huden min var sliten etter syv uker med sol, klorvann, heavy makeup og stress. Huden min hadde aldri sett verre ut, men det skulle ikke mange månedene til før jeg var på bedringens vei – og helt siden 2016 har jeg sverget til disse produktene og tilhørende hudpleieprogram i salong.

I svangerskapet kuttet jeg naturligvis ut alkohol, men også all form for kumelk, og huden min har blitt så fin at jeg har kunnet gå vekk fra den lilla antiblemish-serien jeg har brukt de siste årene, og over på den oransje, roligere varianten som passer mer stabil hud. Jeg har testet litt forskjellige rens og tonere og er like fornøyd med alle sammen, men det er likevel tre produkter jeg aldri kommer til å gå bort ifra, og det er super-moisturiseren som gir sinnssykt med fukt (passer for alle, men har du fet eller oljete hud fra før av ville jeg holdt den til vinteren), øyegeleen som forhindrer linjer og rynker får meg til å se våken og fresh ut, og sebuspot – det eneste produktet fra den lilla sebu-serien som jeg har beholdt i tilfelle jeg får en kvise eller to. Denne er GULL verdt, og modner kvisen over natten!

Nå som svangerskapet er ved veis ende var det også på tide å snakke om oppstramming av huden på magen. Jeg kommer til å respektere hva kroppen min har gått igjennom og gi den tid, men jeg kommer ikke til å være en av de som lar meg forfalle uten en aldri så liten kamp. Gjør det meg til et dårlig forbilde? Slapp hud og eventuelle strekkmerker skal derfor jobbes med, både hjemme og i salong, og det er derfor jeg har fått med meg disse oljene hjem. Disse gir masse fukt og nødvendige vitaminer, og med sine små molekyler som går inn i blodbanen bidrar de også til oppstramming av huden. Jeg føler meg sviktet av bio-oil og shea-butter som ikke fungerte som forventet i svangerskapet, og krysser derfor fingrene for at disse gjør susen. De er tross alt i en helt annen liga hva gjelder pris og forskning – man må faktisk ha godkjent sertifisering for å kunne være forhandler av disse produktene! Før og etter-bilder kommer selvfølgelig, men ikke før nærmere jul når jeg vet om dette er produkter jeg kan gå god for eller ikke 😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg