HØYGRAVID I BIKINI – VULGÆRT?

Hei fra ei som dessverre fortsatt er veldig høygravid! Nå har jeg kommet til det punktet hvor jeg rett og slett gir faen i når hu kommer. Nå planlegger jeg helgene fremover, drar på shopping, ommøblerer verandaen og nyter sommeren som høygravid – også får riene bare komme når det passer de. Jeg har gitt opp å prøve å få til igangsettelse (hvilket jeg sikkert hadde hatt krav på med tanke på alle plagene jeg har hatt det siste trimesteret) og tar livet med knusende ro. (Sier jeg nå – ombestemmer meg helt sikkert i morgen).

Når det er sagt så synes jeg det er fælt at jeg skal føle seg så vulgær i badetøy denne sommeren, bare fordi jeg er gravid, og selv om jeg har lagt stringbikinien på hylla for i år så føler jeg ikke akkurat for å vise meg offentlig på en badestrand – selv om jeg spradet rundt i string i svømmehallen i hele april og mai, haha. I en podcastepisode med Harm & Hegseth sier Morten at han syns høygravide damer i bikini/undertøy er vulgært, og selv om jeg ble provosert av uttalelsene hans der og da, forstår jeg det nesten nå som jeg er høygravid selv og står å titter i speilet. Bikini er for mange noe fint og sexy, og det er såå langt ifra det jeg føler meg nå! 😂 Likevel nekter jeg å gjemme meg i en badedrakt og få stygge skiller på kroppen, så da får naboene heller nyte synet av strandet hval.

Forresten, en liten shoutout til Importpris.no på tampen her. Klokken 15 i dag bestilte jeg en ny, stor dobbelt-solseng til verandaen, og gjett hvem som ringte på døren her klokken 19?! Budbilen! Det er noe av det sjukeste jeg har opplevd. I skrivende stund monterer samboeren min solsenga, mens jeg har andre planer – jeg skal spise reker, ligge i badekaret og kose meg med jordbær og Viaplay!

4 kommentarer
  1. Jeg er ikke sikker på om Hegseth skal synes kvinner i bikini er sexy enten de er gravide eller ei 🤣
   Jeg synes ikke det ser vulgært ut, men det ser morsomt ut..det er liksom masse kropp overalt..hehe.

   Vulgært: Menn i Boratbadedrakten..verste som finnes.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg