HELGEN SOM GIKK

God søndag fra stua! Jeg har hatt tidenes slappeste helg og nytt hvert sekund av god takeaway, bra filmer, tid i badekaret og for første gang på lenge: en god natts søvn! Jobb har det dessverre blitt lite av siden fredagen, men sånn er det når man er alene med et stort hus, baby og to hunder – det er mye oppmerksomhet som skal gis og forefallende arbeid å få unna 😉

Vi har vært i møter og sendt inn alt til testproduksjon. Jeg får produktene på tirsdag og jeg gleder meg såå til å se resultatet!

Jeg har tatt manikyr og pedikyr – sistnevnte var virkelig på tide! Jeg har sluttet å bite negler, så neglene på bildet over er mine egne!

Jeg har snart drukket opp julebrusen kjæresten min kjøpte sist vi var i Porsgrunn. Kan vi være enige om at denne er best?

Jeg har laget HJEMMELAGET kakao! Er dette noe dere ønsker oppskrift på? Isåfall kan jeg legge den ut førstkommende onsdag!

Leah har fått smake på nye ting, og i helgen var det banan og sviskemos som stod på tapetet. Banan var derimot ingen innertier, men det er kanskje ikke så rart når hu har en mamma som heller ikke er så begeistret for den søte, kvalmende banansmaken?

Jeg har også fått tatt noen bilder til et par samarbeid jeg har løpende. Altså livet alene med mann på sjøen.. Da må man ta de sjansene man får, og i dette tilfellet ble det photoshoot i en parkeringsgarasje i Drammen, haha!

HVA HAR DERE GJORT I HELGEN?
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg