HAR DU EN INFLUENSER-SPIRE I MAGEN? ELLER EN DRØM OM Å DRIVE DIN EGEN BUSINESS?BLI MEDLEM I EQUAL AGENCY!

For nøyaktig to uker siden satt jeg i et videomøte med tre fantastiske gründere som jeg ble kjent med på et event i Oslo i februar. Jeg kjente godt til konseptet ettersom jeg hadde holdt foredrag og vært konfransier for dem tidligere, og plutselig var det et faktum at jeg, Benedicte Haugaard, var medeier i bedriften Equal Agency.

Equal Agency er et online community for motiverte og resurssterke kvinner i samfunnet vårt. Drømmen vår var å skape et nettverk og en møteplass for nye gründerspirer og har stort fokus på mindre influensere som drømmer om å skape sin egen arbeidplass gjennom sosiale medier, og det har vi klart. Fremtidens influenserspire kan gjennom Equal Agencys medlemsportal, forum, facebook-community, kurs, livesendinger og online coaching utvikle sitt engasjement og kreative potensiale hos oss, i samarbeid med veletablerte bedrifter og andre erfarene influensere.

Equal Agency arrangerer flere treff, workshops og eventer gjennom året, der du kan bli inspirert av våre kurs-og foredragsholdere, bygge nye relasjoner og få mange nye samarbeidspartnere til bedriften din. I tillegg får du online coaching i startsfasen av bedriftsutviklingen din, og 1-1 coaching for hvordan du skal få betalte oppdrag som influenser. Og best av alt: du som medlem er garantert minst ett sponset oppdrag!

Equal Agency eies av forskjellige typer kvinner – men felles er at de alle heier på andre kvinner. I staben har vi høyt utdannede markedsførere, ledere og journalister, influensere med sterk faglig kompetanse, og vellykkede gründere som satset alt for å være sin egen sjef. Bli med i vår #girlboss-verden du også! Les mer om de forskjellige medlemskapene her, for bare 99 kroner måneden ♥

Har du en #girlboss i magen? Sjekk ut vår nettbutikk stappfull av inspirerende Equal-merch her! 

1 kommentar
  1. What’s up, this weekend is nice in support
   of me, for the reason that this point in time i am reading this wonderful educational paragraph here at my home.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg