HADDE IKKE KLART MEG UTEN DETTE

Finnes det noe bedre enn å legge seg på sofaen med god samvittighet etter en deilig tur i skogen – spesielt på høsten når skogen er full av farger og luften sprø og frisk? Flammer i peisen, noe godt i favorittkoppen og underholdning i form av en bok, podcast eller favorittserie? Det er lite som slår det, og derfor skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere. Denne uken har jeg hatt spesielt god samvittighet. Jeg har spist sunt, gått mye og hatt to heftige styrkeøkter. det bør vel veie opp for alle nøttene med sjokoladetrekk? Hah!

Jeg har de siste ukene vurdert å melde meg inn på treningssenteret her i Svelvik, men jeg lurer på om jeg venter. Disse turene i skogen med Leah i bæresjal er rett og slett magiske, og jeg tror jeg skal holde fast til disse rutinene frem til snøen kommer. Når det er sagt så er dette bæresjalet helt genialt, og jeg kjenner at den gammeldagse, afrikanske urkvinnen i meg kommer ut når jeg bærer datteren min inntil kroppen min, haha. Bæresjalet mitt heter Caboo Close og er fra Jollyroom, og er samboerens gave til meg slik at jeg skal klare meg enklest mulig de tre ukene jeg er alene hjemme og han er på jobb på sjøen. Caboo Close har kombinert sjal og sele og er enkel å bruke, men ønsker du et rent bæresjal eller en sele som menn også vil bruke, kan du sjekke ut lenkene her:

BÆRESELE FRA BABYBJØRN HER // BÆRESJAL FRA BABYLONIA HER

Nå se jeg på soloppgangen over Svelvikstrømmen mens Leah ligger i babygymmen og bruker litt energi. Jeg kan ikke akkurat skryte av overskuddet mitt om dagen. Den siste uken har hun vært så aktiv, og hun sover omtrent bare fra 22-04! 😂 Please send help!

1 kommentar
  1. With Houzz dominating the internet search engine results of your most important keyword, it is essential that when internet traffic more than likely to Houzz that you will show in addition to their directory. We can assist – Houzz reviews New-York :
   creating a site to Houzz

   Right Here at HouZzilla we have a designated group of marketing experts that particularly service Houzz monitoring and also optimization. We are all “Qualified Houzz Advertising And Marketing Professionals”- a Houzz marketing and advertising training program with a certification test.

   As experts in Houzz account management in addition to optimization, Client HouZzilla consistently obtains clients leading natural Houzz placements consisting of in Indianapolis, in addition to in unrestricted communities throughout the nation.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg