GRAVIDGLØD HOS WAMKLINIKKEN

REKLAME – WAMKLINIKKEN

Finnes det noe bedre enn å bli tatt ekstra godt vare på under svangerskapet? Jeg føler meg både tøff og samtidig sinnssykt sliten over å ha gjennomført syv måneder av graviditeten med full jobb, mann på sjøen, to bikkjer og et hus som ikke akkurat rydder seg selv, og derfor var det fint at jeg i april fikk gitt huden en fresh start på den nye sesongen! Hormoner, stress og dårlig søvn har satt sine spor i det som en gang var en glødende gravid-hud, men Linda på WAM-klinikken tok saken i egne hender!

WAM-KLINIKKEN REÅPNET I NYE LOKALER 1. MARS – NEDRE TORGGATE 15 I DRAMMEN

Linda ga meg en deilig hodebunnsmassasje i tillegg til en tung og fuktighetsgivende ansiktsmaske fra Dr. Schrammek, en hudpleieserie jeg kjenner godt til fra før av. Det er dette merket som blant annet står bak “green peel” – en behandling jeg har sverget til minst to ganger i året siden 2016. Denne behandlingen skal man dessverre holde seg unna når man er gravid og ammer, men jeg gleder meg til å gå på en “classic” dyprens så fort den tid er omme! Her snakker vi total hudfornyelse!

WAM-klinikken tilbyr ikke bare hudpleieprodukter fra Dr. Schrammek, men også Elixir og Environ – sistnevnte har jeg bruk daglig i snart tre år, og det har virkelig reddet den hormonelt forvirrede huden min. Her finner du også Anja og Christine som legger negler, og på bryn og vipper (inkludert extensions og microblading) står Benedicte klar til å hjelpe deg. Det er Linda og Oda som står for den medisinske delen som dyptvirkende hudpleie og injeksjoner.

Jeg har samarbeidet med Oda Wam Hansen siden 2014 – allerede før hun startet WAM-klinikken. Her har jeg vært med siden begynnelsen, med unntak av en pause i 2017 og 2018. Nå er jeg tilbake, og kan stolt meddele at WAM-klinikken blir min eneste og faste samarbeidspartner innen hudpleie og skjønnhetsbehandlinger! Sjekk ut WAM-klinikken i Drammen her!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg