GJESTEINNLEGG OG EN TAKK: ET HJERTESUKK FRA RENHOLDSBRANSJEN

“Et hjertesukk fra meg som jobber i renholdsbransjen. Renholderne i hele Norge er fotsoldater i fronten i kampen mot Corvid-19. De utsetter seg for risiko hver dag. Min jobb i vårt firma som kundeoppfølger, er å reise rundt til kunder for å gi råd om hvordan vi kan bekjempe covid-19 viruset. Jeg tar også kvalitetskontroller. Jeg leverer ut varer. Der dere hører om steder det har vært Covid-19 og stedet er desinfiser – så vit at det er renholdere som desinfiserer.

I privat sektor har vi ikke tilgang på beskyttelses drakter. Det er stopp på å selge oss desinfeksjon til hender og vi er nå kommet så langt at den beskyttelsen vi kan gi våre renholdere er desinfeksjon til hender som er på størrelse med en maskara. Den fungerer som en mikro-spray. Ikke et sted på nasjonalt nivå, har vi blitt nevnt. Vi risikerer livene våre på daglig basis for å bremse smitten. Når du tar t-banen og er redd for smitte, så husk at det er renholdere som har rengjort vognene natten før.” Nora Andersen.

Kjære norske myndigheter og befolkning – sett pris på alle de som holder landet vårt i gang, og så trygt som mulig. Sett pris på renholderne som gjør det så trygt som mulig for deg å ferdes kollektivt. Sett pris på de som er ansatt i helsevesenet som utsetter seg selv og familiene sine for at du og dine skal føle dere ivaretatt. De som jobber på spreng for å frakte mat fra lagrene og ut til matbutikken slik at du som hamstrer skal få fylt opp kjøkkenskuffene dine. De som jobber i matbutikkene som sørger for å desinfisere handlevogner og holder det hygienisk i frukt- og grønnsaksdisken slik at det ikke er farlig for oss som handler som normalt.

Takk regjeringen for at vi har verdens tryggeste land å drive bedrift i, og forfedrene våre som har jobbet for at vi står så sterkt økonomisk som vi gjør. Takk bankene som låner ut penger, senker rentene og stanser avdrag på dyre lån. Takk til forsikringsselskapene som ikke snur på krona, men som betaler for å få innbyggerne våre hjem. Takk til de som venter på en operasjon, og som dessverre ikke blir prioritert akkurat nå. Dere redder liv. Takk til alle som opprettholder karantenen. Takk ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg