#GIRLBOSS, HELL I UHELL OG BORTSKJEMT BLOGGER

Jeg vet ikke hvor #girlboss det er å falle ned trappa med en baby i hånden, men slik startet altså døgnet mitt, til tross for at jeg føler meg som tiden. Som om ikke bekken og rygg var vond nok fra før av, si! Hell i uhell klarte jeg å beskytte Leah fra fallet, så det var kun jeg som tok støyten, og jeg lover dere – jeg har vondt i hvert eneste ledd! Jeg kan ikke sitte og jeg kan ikke gå, og på grunn av alle blåmerkene jeg har fått er det også vondt å ligge. Jeg kan ikke engang lukke opp kjeven for å ta en normalstor bit av maten min. Tærne mine er sikkert knekt, og jeg ligger bare i solsenga og klager for meg selv. Altså, hvor uflaks har ikke jeg?! De som følger meg i sosiale medier har vel full kontroll på det, haha.

Men tilbake til overskriften – FØR dette dumme fallet hadde jeg en helt konge dag! Vi har vært på IKEA og handlet inn det vi trenger til kjøkkenet, jeg gjør det sinnssykt bra på businessfronten med både @poshpandaprints og Equal Agency, jeg har ordnet oss ny båtplass her i Svelvik og alt vi trenger for å kjøpe drømmebåten (hvor er du, drømmebåt??) og som belønning for hardt arbeid kom jaggu kjæresten min hjem med den nyeste Macbook proen. Altså jeg DØR! Jeg er bortskjemt!

I tillegg har Leah begynt å sove på eget rom, og selv om det er mange hiccups i starten (blant annet å falle ned trappa) føler jeg vi er på god vei. Det handler vel bare om å ikke gi seg, eller hva? Vi har hvertfall bestemt oss for én ting det siste døgnet: vi flytter inn på gjesterommet i 2. etasje til Leah sover natten igjennom! Det er jo livsfarlig med trapper i mørket..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg