FUNFACTS – BLI BEDRE KJENT MED MEG!

✔️ Jeg lå på topp 10 på blogglisten sammen med Fotballfrue, Voe og Ida Wulff da jeg begynte å blogge i 2013. Jeg hadde ofte mellom 20.000-50.000 visninger om dagen, men hoppet over til Femelle.no fordi jeg ikke orket mer. Les om det i lokalavisa her.
✔️ Jeg begynte på teater da jeg var 13 år, og hadde lenge en drøm om å bli skuespiller. Jeg sluttet riktignok da jeg var 17, men i fjor spilte jeg inn filmen “The Writer” i London, og de ble vist på kino i både Drammen og Oslo. Filmen har også vunnet flere priser under internasjonale indie-filmfestivaler både USA og Italia.
✔️ Halve familien min er fra Porsgrunn, og da jeg var liten bodde mormor i samme nabolag som kjæresten min. Her ble jeg som treåring kjent med en av mine beste venninner, og i år får vi begge hver vår datter som vi selvfølgelig også håper blir bestevenninner!
✔️ Jeg har en “verdens beste mamma” kopp, og den har jeg kjøpt til meg selv. HAHA!
✔️ Jeg har vært med i tre TV-programmer på TV-Norge og fikk i sommer forespørsel om å være med i enda ett. Jeg har vært med i Kompani Karlsen (nye versjonen av “Lurt av Karlsen”), Ja, vi elsker camping og Top Model Scandinavia.
✔️ Jeg har hele livet hatt en drøm om å være med i TV-programmet Robinson, men mistet lysten da TV-teamet under innspillingen av Top Model i Portugal fortalte meg hvor jævlig det var å være deltaker, og at selvmordsstatistikken etter man kommer hjem er skyhøy i forhold til alle andre realityprogrammer i verden.
✔️ Jeg har to arr på ryggen som jeg fikk da jeg badet i Thailand og ble tatt av bølgene og dratt under vann på korallrevene.
✔️ I februar og september 2017 hadde jeg tre modelloppdrag på catwalken under New York Fashion Week. Hvor sykt er ikke det, egentlig? Da jeg var der slo jeg to fluer i en smekk, og inngikk et samarbeid med Heliny.com og fløy to helikopterturer over byen.
✔️ I 2015 var jeg i en rettssak etter at jeg ble ranet i min egen bil av en tigger. Du kan lese saken her!
✔️ Dette er det ingen som vet om! I fjor skrev jeg et utkast til en bok og sendte til et av landets største forlag, Aschoug. De var veldig interessert i både boken og temaet, og jeg fikk beskjed om å sende inn mer, men jeg svarte aldri på mailen da jeg fant ut at jeg hadde utlevert litt for mye ved å få boken utgitt. Hvem vet, kanskje det kommer en bok fra meg en dag?
✔️ Jeg har besøkt nærmere 40 land, stater og øyer. Jeg elsker å reise, og må til enhver tid ha en reise å se frem til.
✔️ Jeg har seriøse tvangstanker når jeg er alene hjemme. Fjernkontrollene må ligge på parallelle linjer selv om de er i bruk, putene må stå pent i sofaen når jeg sitter der selv om det ikke er komfortabelt, og alle overflater må være ryddige.
✔️ Vennene mine har meldt meg på Idol flere ganger, men jeg kunne aldri tenke meg å delta fordi jeg har sceneskrekk når det kommer til sang. Hvem skulle tro at JEG var redd for noe sånt? Haha!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg