FULL FART TIL FØDEAVDELINGEN!

Nå er jeg så latterlig sliten i alt som heter rygg, bekken, symfyse, vagina og hode at jeg tror jeg er i ferd med å knekke helt sammen – og det FØR fødsel! I dag våknet jeg superstresset fordi jeg trodde vannet hadde gått, og etter en prat med fødeavdelingen fikk jeg 30 minutter på meg fra å ligge i sengen til å komme meg på sykehuset. Nevnte jeg at vi har 30 minutters reisevei?? Ble med andre ord ingen frokost eller tannpuss på denne frøkna. Den flinke kjæresten min derimot, stod klar med fødebagen i gangen og kameraet rundt halsen, klar for å hilse på prinsessa si til tross for at jeg gjentatte ganger sa at det garantert var falsk alarm, ettersom det ikke gjorde vondt noe sted annet enn i vilja og psyken. Han mente det var lov å håpe, og ga meg streng beskjed om å “se til helvete å føde”.

35 minutter og en våt q-tips senere fikk vi svaret: falsk alarm. Dette må ha vært en fuktig versjon av slimproppen mente jordmoren. Herregud så mye ekkelt vi fødekvinner skal igjennom. Slimpropp – jeg trodde det var kallenavnet på fedrene? (HEHEHE)

Siden det ikke ble noen fødsel i dag tok vi heller turen på Bauhaus og handlet inn litt nytt til hus og hage. Planen var at han skulle male den ene husveggen mens jeg pottet om noen blomster på verandaen. Istedenfor ligger vi her i senga under hver vår dyne.

4 kommentarer
  1. Ekkelt og ekkelt..vent til du har født og skal tisse….det svir som et helv*** pga det alltid blir noen smårifter. Og urin svir i dem 😎.
   Du får prøve å vagge tur mest mulig, så kanskje ungen kommer. Litt dumt å gå superhøygravid dersom det skulle bli for hett her. Det er varmt, det, nemlig.
   Lykke til, hva som enn skjer!

   1. Haha, kan jeg tenke meg! Har hørt det kan være litt av et eventyr å bæsje etter fødsel og 😀 Det kan jeg tenke meg. Synes VIRKELIG synd på de som var høygravide på denne tiden i fjor! I morgen er planen å gå til stranda, ta en piknik og kanskje bade. Kanskje det kalde vannet skremmet hu ut :p Tusen takk <3

  2. Jeg tror førkna i magen har skjønt at du prøver å få ho ut, så ho ligger der inne litt ekstra bare på pur f 😂😂😂 Avogtil skulle man hvertfall tro det. Jeg hadde masse sex/sæd og gikk i trapper, det ble rier hvert tiende minutt. Lykke til ♥️

   1. HAHA det tror jeg og! Luremus i en alder av 0 🙁 Føler jeg har prøvd ALT nå! Istad gikk jeg til og med all in på rømmegrøt med maaaasse kanel. Smakte piss, og ingen rier. Haha </3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg